Nudis proizvodi na klienti, imate mobilni broevi odnapred najdeni, im nudite prouzvodi neznam duseci,;magnetni pojasi primer neznam se nudat, ako prodades nesto dobivas procent taka znam i cim baraat bugarski jazik da se znae sogurno ke vrtite po bugarski broevi.
Дали знае некој нешто околу меркиве на агенцијава за вработување, дали за субвенционирано вработување ти наоѓаат работа по струка?
Не познавам некој да се вработил а аврм да му нашла работа. Се е тоа продавање магла за пред народ и за сликање на тв...аха еве ги меркиве Имам близок шо беше единствен кандидат со струка и ургираше секаде, се молеше и им ги нагласуваше мерките дека ќе заштеделе ако ја вработат баш неа. Џабе, вработија некој по наредба ... Они можда ќе заштедеа у моментот ако ја вработеа али ако им дојде инспекција после. Фиром не за џабе сме
Блиска личност е во потрага по работа но таму каде што аплицира по огласи од интернет ретко да добие повратен одговор, дали има некоја страна каде огласите се реални и некој да се вработил преку неа?
Девојки има ли некој искуство со BizzBee Solutions? Моментално имаат оглас за пракса со можност за вработување но го гледам истиот оглас речиси секој месец па би сакала да чујам ваше искуство.
не знам какви се како работодавци, ама на интервју видов дека се одвратни луѓе без грам манири, никаква култура, несоодветен речник, пцовки зборови како „ебач/ебачица“, „глупав/глупава“ , „ти не знаеш дека не одиш у кафана, јас сум нонстоп со луѓе по кафани“, “жените што не се задоволни од мажите доаѓаат кај мене“ и не бе брат, не сакам да работам со сељаци, фала - чао
Моја роднина е во потрага по работа (млада , амбициозна , комуникативна,одлично го владее англискиот јазик), ако некој нуди работа нека ми пише во лп. Морав да пишам овде бидејки и неа и е смачено да аплицира по интернет страни а да не добие повратен одговор
Која му е работната обврска на комерцијалистот? Дали мораш да идеш по дуќани ии самиот да си бараш клиенти, па да ги убедуваш, лажеш, притискаш за да земат од твоите производи. Или пак одиш во продавници во кој веќе имаш склучено договор ии само прашуваш дали имаат потреба од некој баш производ? Мислење и искуства за комерцијалист ммм ?