Јас бев еден месец во маркетот нивни Поло во Црниче, 13 000 плата, празници работат со редовно работно време и не плаќаат за празници. Плата на 15ти. Во маркетот доаѓаа газдите, и гледаа како е наредена робата, и се треба да е под конец. Е сега за киосците не знам да кажам. Мене не ми се допадна и си отидов.
@macencef Постојано бараат и тоа не за џабе. Другарка имаше аплицирано и колку што ми останало во сеќавање, ако те "изберат" од височеството, ќе ти стасало мејл во толку часот и пр. Во 17 часот ти стигнало, до 18:00 треба да ги средиш сите текстови кои ќе ти ги пратат и да ги препратиш точно до 18:00, а се пратено секунда покасно, немало да ти важи. Небаре топла вода измислуваат, а не дека преведуваат готови текстови А истовремено, каснат ептен, ставаат текстови што веќе на сите страни поминале. Плус не верувам дека плаќаат добро, со оглед на тоа што на разработен сајт како Црнобело им даваат по 6000, ептен 8000 денари, тука сигурно по некое кафе Критериумите сигурно се исти, јазици, уредување фотки, текстови и сл Но, само споделувам искуство, аплицирај, ништо не губиш. Знам дека бараше работа слична на оваа, од дома, па можеби ќе успееш. Гуд лак
Хахаха молам?? Имам јас краток фитил за идиотчиња ко таа шефицата, ќе и го кажев местото. За цел месец зезање со еден куп текстови 6 илјади. Ич не аплицирам. Да, барам нешто под кои услови и кога можам, а не кога тие ќе определат. Имам работа, сега и дечко, и дете....хехе фул хаус сум. Спојлер Алерт, за тие кои не ме знаат од форумов,немам маж хахаха. Фала многу за инфо, батали. Не аплицирам
@tina2018 Види на претходната страна, имаат членките пишувано за Неуромедика и тоа не баш пофални зборови
Бев вчера ама приватно, и се уверив во многу работи шо ги читав, сите вработени во миничи и штикли едвај одат, три тона шминка една имаше на обука, а друга чекаше за интервју, искомплексирани сите беа, као демек кој знае кај работат, жал ми падна дури кога една шо работеше на пултот искочи нешо да земе едвај одеше во тоа штиклаците како препарирана
Кај мене прва братучеда работи, имат доста работа ама не сум слушнала многу да се жали, им даваат тренерки патики не знам на попуст или како е, на работа само со тренерки и патики идат, друго не знам, а ме зачуди ова интервјуто у кафич..
И јас се зачудив кога ми кажа таа од Спорт М и ми даде број од некое машко за да ги побарам кога ќе бидам во кафичот. Интервју во кафич, може е добра работата ама ова не ми се допадна.
@macencef @Animali еве седнувам да аплицирам за тоа автор што бараат на Кафе Пауза и еве дел од некој мал тест,
@GirlLove Ова е како аплицирање воопшто за конкурсот или тоа е дел од последниот, потесен круг? Инаку, со среќа
Женска,поим неам што е хахах , јас дирек од странта аплицирав и ми даде Гугл документ да пополнам. Тоа тек утре, оти си идам од втора смена,малку лабаво сакам.
Една членка ми кажа дека ти давале тесен рок за изработка, што никако не ми одговара мене, но ако си фри можеш да пробаш
https://kariera.mk/job/ZDieBzwiCEmlhbGvS4OFCw/vrabotuvanje-na-asistent-ekonomist Дали има некој аплицирано на огласов и искуство како е на интервју?
Zdravo feminki! Dali nekoja od vas ima iskustvo i dali ima raboteno vo kompanija za pernici New Age od Prilep, na rabotno mesto devojka za kanenje gosti. Vidov deka uslovite za rabota im se super, pa me interesiraat iskustva. Imajte ubav den! https://kariera.mk/job/5zMK0UatZkuag5Buscq0jw/oglas-za-rabota-live-booking