mislam deka rabotava kochi poradi nemanje dovolen broj na kandidati drugo objasnuvanje nemam. eventualno nov da pushtat pa da se dopolni brojkata. ama ferski e sega da se pochne so obuka koja sto bi trebalo da e skratena.
Decki jas ne sum prijaven na ovoj oglas sto cekate povik,daj boze site da vlezite, imam slusnato deka problemot bil vo smestuvanjeto se renoviral centarot za obuka i za toa se cekalo pozz se najdobro
Utre pisete ako vi se javat ili znaete nekoj na koj se javile , bilo kakva informacija spodelete ako ima.
Ne samo nedelava tuku i naredniot mesec nisto posle praznici veligden bajram sigurno nema togas da vikaat
Ako nema nisto ni denes toa e toa mora bar na nekoj da se javile ako na nikoj ne se javile znaci nishto , ne se lazete do petok vaka ili taka sigurno nema da pocnat da se javuvaat od sreda do petok ili od cetvrtok do petok mislam ne e logicki , ali j jas se nadevam na pozitivno ...
Logički vtornik za sreda,sreda za cet,i cet za petok ke se završi se do petok,utre ako ne se javat ne znam togas so da kazam
Zboruvav so sindikat mi kazaa deka nitu oni ne znaat do kade e procesot no ke ispratat baranje za odgovor zosto e toa taka i koga ke dobijat odgovor ke me izvestat
Imalo nekoja viber grupa kade sto imalo kandidati samo doznav od treti lica i tamo spodelile informacija deka okolu 3-4ti april kje se javuvale za dogovori, neznam kolku e sigurno spodeluvam samo ona sto mi kazhaa
Neznam samo spodeliv ona sto mi kazhaa zatoa i napomenav imam nekoj poznanici sto kje se tamo na pripravnicki ispit pa kje prasaat bas do kade e rabotata ako vo megjuvreme ne se javat za dogovor
Izgledaa cekaat da zavrsat so nivniot ispit pa posle da ne vikaat nas toj nivini zavrsen ispit pocnuva od 6 ti april