Znaci na site I'm se nemaat javeno.Prosliot pat se javija vo sabota pa se nadevam I deka ajde vikendov ke bide
Не ми е јасно на ливчето пишува полагање во 13 часот, а да бидеме присутни во 11.30....нели е тоа многу саат ипол да дремеме? Ве молам ако имате информации дали полагањето е во 13ч или во 11.30ч.
за во кој град имаш аплицирано? бидејќи кај мене пишува само на 10.02.2025 во 13:00 часот со цел спроведување на психотестирање (тест за интегритет и психотест) не пишува да сме порано 10-11ч
кога бев претходно на тестирање (2023 год.) имаше личен тест во него прашањата беа од типот на корнел тест кога се движам сам се чувствувам дека некој ме следи (заокружи точно или неточно), кога сум дома ја заклучувам вратата (заокружи точно или неточно), се плашам во спиење (точно неточно) често сонувам и ме будат страшни соништа... такви некој прашања и другиот беше стандарден IQ test
Isto bese na strucniot test od 12 bese polaganjeto na site im bese kazhano vo 10:30 da sme tamu i mrznevme do 12 taka da jas sega ke odam samo pola saat porano . I tie tamu od idrizovo kazhaa nema potreba saat i pol porano da doagate
Naredna faza treba da e intervju samo ne znam za kolku vreme ke pocnat da se javuvaat Ako na nekoj mu se javat denovive pishete... Ova za oglasot za 101 izvrsitel