ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ НА СЕЛЕКЦИЈА Почитувани, ве известуваме дека селекцијата за проверка на моторички способности на кандидатите пријавени на огласот за 600 полицајци, која требаше да се одржи од 17 до 21 март 2025 година во Центарот за обука, се одложува за една седмица. За денот и распоредот за селекција, кандидатите ќе бидат известени од страна на Секторите за внатрешни работи. Со почит, Комисија за селекција Извор: Центар за oбука МВР
Poradi tragedijata vo Kocani sto se sluci se odolzuva se za 10na dena,ako treba i neka go ponistat samo da se spasat site povredeni deca,da se vratat zivi i zdravi.I socustvo do semejstvata i najbliskite na tragicno zaginatite deca neka pocivaat vo mir
Dali nekoj go ima slikano prigovorot denes sto bese izlozen vo centarot za obuka ako saka da mi go prati ili nekoj ako odi utre na fizicki proverki da go fotografira i da mi go prati. Blagodaram odnapred.
Prigovor sto se dostavuva dokolku mislis deka ne si pravilno otcenet od strana na komisijata i se dostavuva do 4 april
Ke probam ama go nemam listot so informaciite za toa kade se podnesuva. Zaboraviv denes da go slikam zatoa baram nekoj ako go ima slikano ili utre ako ima nekoj sto ke odi na proverki da go slika i da mi go isprati.