1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оглас за вработување полицајци

Дискусија во 'Барање работа' започната од HappyG1rl, 7 октомври 2013.

1. Anagals

Anagals Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    30
    Не сакам да преудицирам, не сакам да ширам дезинформации, најмалку од се сакам да бидам негативец. Ајде да бидеме реални и објективни, уште од сам почеток се знае кои се “штиклираните”, тие што имаат појаки врски. Македонската реалност драги мои, но надежта не може никој да ни ја зеде, па си аплицираме надевајќи се дека ќе сме еден во илјада што ќе биде примен без никакви врски, ако воопшто и веќе има такво нешто…

На TheSecret и СамоТ им се допаѓа ова.
  2. Anagals

Anagals Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    30
    И не знам дали забележавте, но тука ги нема тие што знаат дека ќе бидат примани, ние “обичните” висиме по форуми…

На bole, TheSecret, СамоТ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. janickaskopje

janickaskopje Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    274
    Sepak fala na clenot sto spodeli informacii da ne se treskame vise nie sto bevme seuste vo nadez i iscekuvanje , so sreka na pominatite :D

На Mara123 и Pamuk.e им се допаѓа ова.
  4. A9999999

A9999999 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2019
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    8
    Ne znam od kaj zaklucivte taka.. I ako ne ste izbeani mislam deka e pogresno da etiketirate ako ne ste sigurni za nesto..
    20tina dusi do sega vo ovie 6 dena spodelija deka bile viknati vklucuvajki me I mene..
    Licno ne sum pobarala nikakvi vrski 2 pati prethodno sum bila na oglas so visoko obrazovanie I 1 so sredno ne sum uspeala pa ne sum dramela ko vas..
    So srekja na site..

На janickaskopje му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Anna2105

Anna2105 Активен член

Се зачлени на:
    14 април 2025
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    7
    Не погрешно не свана не драмиме во никој случај само си споделуваме мислење и баш ми е мило што си еден од тие што се викнати и Дај боже да те примат со среќа

6. Anagals

Anagals Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    30
    Те замолувам да не шириш дезинформации, не е точно дека 20тина души биле викнати, викнати се 3ца со Високо образование и 1(ти) со средно (баш сега проверив). Не драмиме, споделуваме факти. Ти посакувам среќа, дај Боже да те примаат, мило ќе ми е.

На Biogirl12 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Anna2105

Anna2105 Активен член

Се зачлени на:
    14 април 2025
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    7
    Точно викнати се од секаде по 3 до 4 ца значи само тие што се примени ама ако со среќа на сите.

На Biogirl12 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. A9999999

A9999999 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2019
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    8
    Не реков никаде дека само 20тина се викнати, реков од повиканите 120тина, 20тина пишавме дека не викнале тука на форумов, то е спротивно на тврдењето твое дека тие обичните пишувате тука и дека од почеток штиклирани сме некој.

На пример СВР Скопје има оглас за 73 работни места од овие 101.. и за таму имаше 4 групи по 20тина луѓе повикани.. што не значи дека другите нема шанси да бидете повикани..
    Што ако 10 души не поминат безбедносни проверки, логично би се повикале од вас другите..
    Се додека не ви вратат документи никој не може да ви каже со сигурност не сте примени!

убаво ти пишува читај добро... Ама читај се и сама што пишуваш..

На Gagoo7356 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. A9999999

A9999999 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2019
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    8
    Anna 2105 не беше коментарот за тебе насочен.. поздрав..

10. Zet

Zet Активен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2023
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Дечки според мене иако може негативно да звучи сепак минатото си кажува, тие што се повикани ќе си влезат нема шанси да не ги "помонат" безбедносните проверки, тоа така си функционира, чиста формалност, а ние останатите ќе си чекаме друга прилика и да ни ги вратат документите.

На TheSecret му/ѝ се допаѓа ова.
  11. janickaskopje

janickaskopje Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    274
    Jas pak ke pisam deka ne treba da se cudime niti da sudime, pojdete od sebe, sekoj da ima od nas sansa da vleze bi vlegol i bi iskoristil dzoker i covek i vrska, zatoa apliciravme so zelba za vlez, iskreno nema zosto da sme zacudeni ne e nisto novo.... Ripnete gi negativnite komentari posakajte sreka od srce na odbranite i toa e toa

12. Anagals

Anagals Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    30

Очигледно дека не се разбираме. Кого повикнале повикнале, тие што не се повикани нема ни да бидат. А документите секако дека ќе им бидат вратени, тоа се подразбира. Да додадам, скокни па речи оп, си викаат они на тестирања, да, за да биде се регуларно, ама примените се знаат од почетокот и тоа е така!

13. Anagals

Anagals Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    30
    Ќе има и такви што нема да ги поминат безбедностите. Зашто секогаш се викаат повеќе од потребниот број. Ќе останат тие со најјаките врски.

На TheSecret и Zet им се допаѓа ова.
  14. Crv3555

Crv3555 Нов член

Се зачлени на:
    7 април 2025
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    4
    Se znae koj ke vleze uste pred da bide objaven oglasot, spisocite se praveni vo opshtinskite komiteti na dpmne i po nekoj od koaliciskite

15. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    9.373
    Taka e.

16. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    9.373
    Sekogas e taka za zal. A najsmesno e sto pisuva vo oglasite da ne si clen na politicka partija :rofl: Na kraj se sveduva ako nemas jaki vrski sve e ova samo cirkuz i gubenje vreme.

На bole и СамоТ им се допаѓа ова.
  17. D700

D700 Нов член

Се зачлени на:
    16 април 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Како ги знаеш овие детални информации? во колку часот беше повикана? дали беше таму од 9:00 до 13:00 или имаш точни информации од некој?

18. Biogirl12

Biogirl12 Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2025
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    10
    Od prasanja koi me machat izdvojuvame

19. A9999999

A9999999 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2019
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    8
    Vo 10h, pristignav od 9:30 normalno porano..
    imam kolegi so koj sum studirala bea povikani vo 11 I vo 12:30, a vo odnos na drugite filtri jasno se navedeni I vo zakonot I vo oglasot..
    Mislam deka ne e vazno za temava, ne znam zosto tolku ve mace bas toa..

20. Anagals

Anagals Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    30
    Како сега си студирала и какви колеги кога погоре сама пиша дека со средно си аплицирала?