Јас не знам зошто воопшто распишуваат оглас барем лугето да не трошат пари во спремање документи, секако не оди ништо според правила и прописи. Џабе да не се залажуваат, секако се примени оние со 5000 ка во рака
Си наогаат партиски сигурни луѓе, кои им завршуваат работа. Ние што не сме во партија тешко дека ќе дознаеме, може само на некој погрешен да ја ставиме во џеб, па на крај ни пари ни работа
Mia па ти треба најдобро да знаеш, гледам дека прва беше информирана дека огласот е стопиран до избори. Хахаха
Хаха од групата тука некој ми пиша во приватна порака дека до избори е стопиран огласот.А и логично, законски сите огласи се стопирани
А дали знаете по колку луѓе ќе примаат по градовите, оти на огласот пишува вкупна бројка нема објавено во секој град по колку ќе примаат
Како мислиш неспособен ке те направат на лекарски преглед во која смисла неспособем? Ај ако сакаш објасними подетално дека имаш искуство фала ти
Незнам стварно, веројатно од Скопје највеке ќе примаат...сега ако има и втор круг избори ќе се изначекаме дури во ноември
Kakvi se psihickite testovi I Dali I'ma nekoj koj vlegol bez vrski ako nema kako da se dojde do tie vrski
Оди типов да полага за полицаец и инструкторот му вели: -“Еве ти ја оваа шајката, треба да ја заковаш со глава во ѕидот“ Зема овај, мава по шајката ја заковува и оп, му испаѓа назад! Пак ја мава, пак му излегува. Неколку пати се случува ова и го прашува инструкторот: -“Зошто ми се отковува шајката на секое?“ -“Ааа, од другата страна полагаат за началници“