Имаше на 28 јули, ние што аплициравме чекаме после избори ни рекоа, а за друг оглас за високо образование тешко дека ќе има бидејки тие огласи се ретки еднаш во година или еднаш во 2 години
Хахаха да не треба да се изначекаме и власта да се смени, па пак да се одложи огласот после предвремени избори...аууу историја стана овој оглас
Само што ми се јавија од мвр, утре да подигнам доставница за огласот тестирање ќе имало 25ти и 26ти во идризово
Дали некој бил пријавен на оглас претходно и знае отприлика што би биле прашањата за стручниот испит и психолошкото тестирање
И мене ми стигна покона на 25ти да одам на тестирање во Идризово...за ова писмено тестирање дали се стручни прашања ? Дали некој знае какви прашања ќе има ?
Ужас, чекаме 3 месеци, за некој глупак да ти се јаве и да ти каже дека треба да се појавиш на 24-25 во идризово, изнестувањето да се земе најдоцна до утре до 8h наутро. Мизерија чекаш како будала, а тие како на закачалка да сме, појави се за 3 дена.
хахаха ме изнасмеа со коментаров, така му доаѓа...него дај некој нека каже да се спремиме што да читнеме да се потсетиме какви ќе бидат стручните прашања ??