И да ни кажете на нас другиве кај се наоѓаат тие врски, па и ние да си најдеме некогаш Со среќа на тие што ќе одат
Кај мене татко ми го земе известувањето од полициска станица, му кажале дека од градот има околу 35 пријавени (мал град од источна мк), а вкупно над 3000, ама најверојатно не ги имаат повикано сите.. Јас не барав нешто посебно врски, нема поента и онака ќе влезат само оние што се ептен партиски поврзани или што може да платат голема сума на пари.. Баш ќе е супер ако влезе некој од тука, или пак стигне до последните тестирања, барем да видиме што како ќе е, и позиции може конечно ќе кажат.
Со партија не сум поврзана, ниту имам книшка партиска искрено. Ама се понадевав дека барем нешто ќе биде без тоа, затоа и поддадов. Ако ништо, знам сум пробала и тоа е. Барем да ви кажам прашањата од кои области се и како се одвива се, за следниот оглас да знаеме за 2 години здравје А да, и да имав пари за да плаќам за ова, логично ќе имав пари и за живеачка и немаше да барам работа
http://www.aa.mk/prashanja-za-ispit-materijal.nspx Изволте што од прилика има, прочешлај ги, јас ги прескокнав само од економската област бидејќи немам поврзна точка со тоа. Што би имало друго, како би ги измениле, не знам, ова еве го најдов, луѓе што полагале рекоа слични се. Конкретно никој ништо нема да ти каже, ниту пак мене ми кажаа
Dobar Den na site jas sum nov tuka. Vi posakuvam uspeh na polaganjata.. Imam edno prashanje koga ke ima javen oglas za policajci, nov konkurs ( zboram za istoto sho go imashe dekemvri-januari lani) Fala mnogu i ubav den.. ko sho gledav mia mia e poinformirana.
Имаше три теста Прв тест со 20 прашања од областа на уставо, управно и кривично право(на заокружување) Втор тест IQ test 60 прашања (со коцки, кругови, линии) Трет тест, тест за интегритет 70 прашања
Стручниот не беше лесен, искрено очекував повеќе од делот на полициско право, за тоа и се спремав, ама тоа е што е. Во правници беше ти или каде? Останатиот дел беше боза
Mozes li da MI kazes od koi prasanja se sostoese strucniot test na koi zakoni da posveteme vnimanie fala ti
Исти беа за сите, во 10 училници полагавме и на некои моибпријатели од други училни истиот тест им бил