Не бе, какво влегување хахах Овие се истите тестови вие што ги правевте на 25-26, последен воз сум јас. Секако не се ни надевам, ниту пак сакам.
Па кој последен се смее најсладко се смее, можеби ти последна на тестирање а прва на работа, пробај зашто да не никогаш не се знае
Чим те викаат на тестирање надвор од нормалните граници ти си потенцијален играч за работа, затоа што тестирањата поминаа има нешто тука кај тебе сигурно си фатила дебели врски хахааха П.с се шалам малку не ми замеравај ❤
Да ти кажам искрено ич врски немам фатено, ни партија ни ништо, затоа и ми е чудно, можеби ќе појдам на тие тестирања, чисто од радозналост што е како е.
И јас ти препорачувам да појдеш Не влагаат само преку партија, доволно е еден збор од вистински човек
Кажав што мислам веќе за работа во мвр, и стојам на зборот, сепак ќе размислам дали ќе одам, оти стварно ме интересира како и зошто сега викаат.
Потполно те разбирам што сакаш да кажеш, али реално гледано тие се платите во мкд, ако сакаш повеќе пари оди во странство изработи се и заработи некој денар или отвор бизнис во мкд па можеби ќе ти тргне(али со оваа економија тешко се заработува тука).
Он на секое идење на факултетот за безбедност, ветува дека ќе вработи криминалисти. Вчера имаше доделување на дипломи на дипломираните студенти, мора да излаже нешто.