Samo sto mi se javija sega za vtornik vo 12:30 casot intervju drustvo vi posakuvam od srce da ve povikat i vas i da se vrabotime i kolegi da staneme se nadevam
Се надевате ли дека има место за нас без врски што сме ? Или колку да помине огласов сме повикани и на интервју?
Ima li nekoi koi ne ste povikani a ste bile na testiranje Dali ke ima drug povik za intervju sigurna sum deka gi minav testivite
Од каде сте ? Многу имаат скратено, Тетово и Гостивар вкупно 38 души сме само избрани за на интервју.
Лекарски и безбедносни проверки. Моторички способности немаше на овој оглас како што знам, а и да има на оглас, тие се први кои треба да се поминат, па после тестови па интервју.
Мислев дека ако те викнале може имаш шанси, ваљда. Али да, бркај врски за сваки случај. Сигурно некој знае некого.
Искрено немам, знам луѓе, знаат и моиве дома ама џабе ко не сме партиски поврзани со никого (приватен бизнис и ништо до сега државно не ни притребало), никој нема да ти заврши работа само на знаење. Еве жртва сум без врски, до кај можеме да стигнеме ние таквите
Сабајлево во 8:30 имаше околку 150 луѓе за интервју. Општи прашања поставуваат зависи кој ќе ти се погоди, кај мене тој прашуваше прашања од типот Зошто сакаш да бидеш полицаец, што знаеш за мвр, позитивни и негативни лични особини, кај се гледаш за 10-15г. Јас бев 15тина минути внатре.Во другите училници прашувале каква позиција би сакала да работиш, дали имаш некакво хоби, што те исполнува во работата, каков факултет имаш завршено и зошто имаш изберено тоа. Кај другаркава за 2-3 минути поминувале сите.