Neli e nogu rano tie utre, mene izveatuvanjeto mi stigna 10 dena pred da treba da odam na fizickite, tie da ne se uste fizickite proverki
Od ponedelnik se proverkite za psiholoski test tocna informacija po greska mi kazhaa za utre, ocekuvajte pokani i srekjno
Zdravo nekoj nesto dane ima info koga ke ima oglas so visoko obrazovanie,bidejki pred nekoj mesec najavi ministerot.
Dali znaete sto prasanja postavuvaat na psiholoskoto testiranje, test za integritet i opstoobrazovniot test?
Imalo nekoja kniga sto ucele od taa za opstoobrazovniot test. Ako ja ima nekoj, moze da mi ja prati vo poraka
Mislite deka i sledna godina kje ima pak oglas za tie sto ne aplicirale na ovoj ili ne uspeale da vlezat sega?
Dali znae nekoj tocna informacija do koga ke traat psihickive za mvr i od koga ke pocnat da vikaat na intervju
Zdravo, dali nekoj ima info novite kandidati sto ke bidat na obuka ke odat 1 nedela tamu, 3 4 nedeli online?
Ako bide pak ova so koronava ke bide taka ako ne ke se sedi od ponedelnik do petok tamu i vikend doma
Малце надвор од актуелната тема за новиот конкурс,но ме интересира тие што се со високо образование и ги примат ,дали идат на пракса, полагање,испит приправнички итн итн. Ако некој знае како иде тоа нека ми пише во пп
5 min maksimum sekoj se zadrzuval Prasuvale podatoci za sebe, zosto sakas da bides policaec i sto ke napravis ako nekoj nad tebe ti ponudi mito