Оглас за вработување полицајци

Дискусија во 'Барање работа' започната од HappyG1rl, 7 октомври 2013.

1. Goalkeeper

Goalkeeper Активен член

Се зачлени на:
    11 април 2022
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    30
    Imam nekoe info deka trebalo da pustat nov oglas za visoko obrazovanie kolku e tocno nezz,ako nekoj znae nesto neka pise

2. TheyCallMeBarbie

TheyCallMeBarbie Активен член

Се зачлени на:
    7 септември 2022
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    6
    Do kraj na ovoj mesec bi trebalo da se javuvaat..

3. Snajper1

Snajper1 Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2022
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    32
    Pa neli trebashe sega ovaa nedela da dzvonat, a od pocetoko noemvri da se pocnuva u idrizovo, nikoj ne kazuva tocni informacii od tie sho gi prashuvate

4. TheyCallMeBarbie

TheyCallMeBarbie Активен член

Се зачлени на:
    7 септември 2022
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    6
    Site prasuvame so nadez deka informaciite ke se tocni,i na nikoj ne ni se ceka.

5. AndyMcNally

AndyMcNally Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    Како би пуштиле нов кога од тој ланскиот ни документите не се вратени? Тоа и логички ако размислиш неможе да е точно се додека не добиеш дома писмено известување огласот не е завршен и нов неможе да има

6. CikaKure

CikaKure Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2022
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    40
    Ne znam dali e zavrsen oglasot lekarskite sigurno se zatoa sto koga bev ja na lekarski za policaec imase nekolku dusi so mene sho bea na lekarski za so visoko toa bese pred mesec dena

7. nameusername

nameusername Нов член

Се зачлени на:
    19 октомври 2022
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    ushte nema nikakva informacija okolu konkursot vekje 2nedeli se zavrseni lekarskite pregledi nekoj od lani sto e viknat kolku vreme pred da pocnat se javuvaat ?bidejki nema da bide 1noemvri najverojatno ke nema vreme da sredat so rabota,fakultet i sl..

8. Northface12

Northface12 Активен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2022
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    46
    ce cekame do drugata nedela od vtornik ako ima nesto jutre i zadjutre pisite

На nameusername му/ѝ се допаѓа ова.
  9. CikaKure

CikaKure Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2022
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    40
    Lani im dale 10 dena da sredat rabota faks i ostalo

10. Goldmen

Goldmen Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2018
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    33
    Јас бев примен на обука на минатогодишниот оглас, кога ги потпишавме договорите имавме околу месец ипол пауза пред да почнеме со обука, чекавме 1 месец од завршување на лекарските до потпишување на договорот.

На TheyCallMeBarbie му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Snajper1

Snajper1 Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2022
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    32
    Ja beshe posledno na intervju na anb, nema shansi da imam nesto za da me butnat na toa(dodusha neam vrski) , a ne sam vikan na lekarski i sea lekarskite vikat se zavrsheni krajo na onaj mesec, dali na lekarskite se vikat 660 dushi pa ako otpadnat od tie se vikat dopolnitelno drugi, ili vikat 660 plus 100 150 dushi povekje odednska, znaesh li nesto za toa?

12. CikaKure

CikaKure Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2022
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    40
    Vikaat poise dusi sega ne znam kolku tocno eve da receme 700+ i posle vikaat samo 660

13. Snajper1

Snajper1 Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2022
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    32
    Kako moze da ne upadnam barem u tie kako zamena, ne sam samo ja taka ima povishe dushi kako mene, koj se vikani togaj bog da cuva, ovoa e tesko sranje, ni vazat bodovi ni nisto, potpisuvam za deka ne sam partiski opredelen ono pa partiski ode, ni pa izvestuvanje da doe deka sum otfrlen ni nisto, cele vreme se ceka i nisto ne bide na krajo

На Martin4e7 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.268
    Ја гледам темава често е активна, па мора да прашам.
    Добро што ве тера млади, прави, здрави на ваков чекор? Толку ли е атрактивна професијава? Да, може имала перспектива до пред 20-25 години, ама сега стварно не можам да разберам. Приходи никакви, услови под секое ниво, структура партиско - штабовска, перспектива нула. Кога гледам какви фаци се напикаа по тоа управата последните 15тина години, да ти е срам да кажеш каде работиш.

15. Snajper1

Snajper1 Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2022
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    32
    U pravo si ama ja sakam poradi toa sho ja sakam profesijata ne poradi toa sho neam drugo sho da rabotam,kako sho nekoj saka doktor, inzinjer ovoa onoa i ja sakam voa prvo pa posle i fax da upisham, ama te gledash poradi nekoi sho prvo stomao i mine na pesacki pa posle oni, ne mozat da ulezat tie sho navistina sakat da ja rabotat ovaa rabota

На Mikha4 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.268
    Мило ми е што знаеш што сакаш и ти посакувам што побрзо да ти се исполни желбата, но не дозволувај да ти го скршат духот. Ако сега ти изгледа матно, таму е стопати по никакво.
    Со среќа

На Snajper1 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. CikaKure

CikaKure Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2022
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    40
    Go ohrabri do sve :D

18. nameusername

nameusername Нов член

Се зачлени на:
    19 октомври 2022
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0

19. JustBeautiful

JustBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    666
    Допаѓања:
    1.296
    Моја блиска исто се пријави затоа што ќе заврши Факултет за безбедност, а претешко ќе најде работа, а вака со курсот потпишуваш договор. И она сака тоа да го работи и затоа... Инаку, за се што пиша си во право. Какви се испопримаа, а тие што стварно ги исполнуваат сите услови не можат...

20. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.268
    Во тесен круг на фамилија ми е затоа, единствена светла точка му е пензијата што ќе може порано да ја искористи.
    Политиката уништи сѐ, посебно овој сектор го скрши, а неа ја водат некомпетентни особи.

На JustBeautiful му/ѝ се допаѓа ова.