I sea ja sho treba da praam, bese pred dva meseci na bezbednosni proverki, nema nisto od togaj, ama pa ne sam na spisoko dzabe sho ke cekam, da e oficijalno da sam siguren da pocnam so druga rabota, a nema nisto nikoj ne kazuva
A sto mislis ako se zavrseni pregledite i ANB so se ceka? Ako bese se zavrseno do sega ke se pocnese.. Pocekaj uste 2 nedeli ako nema nisto baraj rabota,jas septemvri bev na lekarski
Pa nema sho drugo, ne veruvam da me vikat, ama fale da me viknat kako rezerva oti bi trebalo slednite dve nedeli da pocnam na rabota oti vise podnese ja aplikacija, ne znam dali da placam ili da se smeam vishe
Poznavam lugje sto bile na lekarski i pred da se pocne so obuka od prethodnite oglasi, nema tocna definicija koga se zavrsheni i sto kako, i site sto ste pojdeni na lekarski i vie barajte altertivno reshenie bidekji ne sekoj sto e pojden na lekarski potpisuva dogovor za obuka, sekoe dobro
Pa da imam iskustvo bidekji apliciram 4-5 pati od 18 godini koga zavrsiv sredno, dva pati sum bil na lekarski pa nisto iako sve mi kazhaa deka e uspeshno, a poznavam lugje i koga pocna obukata bea na lekarski i gi primija i vekje si se na rabota. Nema tocna definicija za nisto za zhal
Znam dodeka ne go najdis vistinskiot da ti pomozi se e zaludno,i na lekarski da te viknat pak za dogovor nema da ti zvonat..
Дали има некој информација во врска со огласот од Јули минатата година на лекарски преглед дали е повикан некој ??
za oglasot za policajci ke se javuvat ili za toj so visoko mislam cekaat i ova generacija da go napravat onllajn