Како полицаец ќе ви кажам ако навистина си ја сакате работата или сакате да влезете во полиција, мислам дека треба да се ангажирате на начин што ќе успее. А оваа Feminka22 што со потсмев коментира, ако си ја сакате полициската работа тогаш можете и чесно да си ја работите. А тоа што некои родители не би пуштиле деца дали во полиција или на друго работно место кажува само по себе, е така се убиени мноооогу соништа.
Neznam za koe intervju mislis ???? Ostana uste bezbednosna provera i lekarsko .Bezbednosna proverka moze da pravi i DBK od gradot od kade e kandidatot
Na toa intervju bev i od togas navamu molk, nikoj nisto ne znae ,site oglasi pominati samo ovoj nasiot bese stopiran.Ako imas tocna informacija deka ke prodolzi bar da znaeme deka e zavrsen .Ako ima sreca ke vlezeme .
Za ovoj oglas od lani,imase nekoj od clenovite pisano uste vo avgust mesec deka imalo na lekarski povikano,dr imam slusnato nov oglas da ima za poveke luge,a dokumenti ne ni se vrateni seuste od prethodniot koj ima info neka pise da znaeme
Огласот може да е затворен, ние можеме да претпоставуваме само, нема логика еден оглас да се влече 17 месеци
Ako e zatvoren nema logika da gi drzat dokumentite tolku, 2018 koga imase oglas za do visoko aplicirav I ne me izbraa alo zavrsuvanje na oglasot za dve tri nedeli mi gi vrati ja dokumentite.
Ni moze samo da si pretpostavuvame,ama skoro godina ipol da ne e zavrsen nema logika,sig ima nekoi zakonski ramki do koga treba da bide zavrsen,nikoj nisto ne ni kazuva i samo si pogoduvame
Jas prasuvav nekolku pati I mi rekoa deka ne e zavrsen, a za dokumentite rekoa deka samovolno ako sakam da gi pobaram I ke mi gi dadele Ali so toa sum otpagjal od oglasot. I najnovo info sto dobiv deka do nova godina ke se zavrselo I deka pocnale za lekarski da se javuvaat. Imase dosta komentari za toj oglas kaj se sega tie sto spodeluvaa info deka lekarski te pominaa
Mislam deka i od tuka clen imase pisano deka se javil vo pravna sluzba na mvr i im kazhale deka oglasot ne e zavrshen.
Тука имаше пишано коментар пред неколку месеци дека мажот и бил повикан на лекарско од огласот со високо образование, огласот и да не е затворен лугето веќе или се на работа или чекаат за работа, логично е нема филозофии
Pa sto ne pise nekoj deka e vlezen ili deka bil na lekarski, nikoj ne pisuva zasto nema takov, a toa sto pisuva ke samo blefiranje e.