Tie sto bilee site ke gi viknat ...tie sto ne bile neka be cekaat IC lekarskite bea septemvri mesec sea sme dekemvri razmislete malce i ne lupajte svastaa ako ne znaete.!
Brat ima deca sho sa bile i u oktomvri za lekarski, plus mosh ima shansa nekoj da ispadne pa drugi da vikat ne se znae
Ова така си го кажуваш ти од твоја некоја логика или знаеш нешто? Зошто претходните огласи за високо траеле исто колку овој што трае па затоа не ни е чудно ништо
Nemozhe site da gi viknat jas na prethodni oglasi poznavam mnogu sto bea na lekarski, a ne bea povikani na obuka. I kako za info sto imate pisano deka centarot se renovira zhenskiot del, zhenskiot del beshe renoviran od minatata godina taka da i toa e poluinformacija kako sto znam tamo i odam na fax nema nikakvi aktivnosti na renoviranje.
Mene mi rekoa deka od anb ja kocat rabotata, i deka so denesnoto menuvanje bi trebalo da se zabrzaat rabotite, ovaa se odnesuva na oglasot so visoko no mozebi i za oglasot za policajci
Togas za togas sega za segaa a renoviraat imam rodnina tamu sto raboti haus majstor blizok.. nemav profil ovde ama sto gledam gluposti i citam unazad se cudam i zatoa napraviv da vi odogovoram so sig i info 100%
Epa sea koj ima podobra informacija, ti imaah blizok haus majstor, a nero ode na fakultet, koj da veruvame? Ahahahhaha
Epa sea da vi narctam ako.ne neznam sto se zamarate cim ste prosle lekarsko vlagate za ovoj posledniot konkurs sig a za prethodnite ne me interesiraat
Vo red be neka bide vie kako sto kazhuvate ako ste tolku sigurni plus nemora tolku napadno, sekoj spodeluva info sto ima, imav kolega koj beshe oktomvri mesec na lekarski taka da ete ni septemvri ne se zavrsheni lekarskite i togas za togas istoto e sekoja godina minatiot oglas koga pocna obukata imase kandidati nahnadno sto gi vikaa na lekarski i poncuvaa obuka na mestoto na onie koj se otkazhale. Nema tocna definicija ova or iskustvo kazhuvam
konkursot ne e zatvoren, do kraj na godinata ke se resi, sto ako e 2022 koja e logikata ako e zavrsen, a dokumentite da ni gi drzat vo MVR
Drugari informacie od HAUS MAJSTORI ne ni treba nego od MVR .Na lekarsko za.policajci ima otideno 980 lica primaat 600, vikaat na obuka + 10 % znaci 660 od koi tie 60 planiraat da se otlazat sami ili oni da gi delistiraat .Znaci odma 230 kandidati ispagjaat od lekarsko a ne site da gi viknat .
Tocna li e taa informacija 980 dushi sho sa bile na lekarsko, kako e mozno toa da ne upadnam u tie, kako gi birat za na lekarsko sho bodovite da ne gi gledat, a ja imam se pominato i na lekarski ne sam viknan, kako moze taka ne mi e jasno aj ke razberam da se viknani samo 600 dusi pa aj da ne sam ulegnal ama vise ako se povise od 900 kako e mozno