Pa zatoa i ne navlegov vo debata posto ovde se svede sve na koperaciski muabeti edni isto vaka kako toj sto pishal so haus majstor pisuvaa deka trebalo da se pocne od 15ti oktomvri pa nemalo uniformi pa nemalo budzet prokapalo idrizovo pa radi energetska kriza pa ispadna 1vi noemvri pa 15 noemvri i sve toa do nedogled, jas koga pisav deka fali brojka rekov deka mi e poluinformacija i toa od mvr mi beshe kazhano ama sepak ne e zedov informacijata vo celost i zatoa napomenav deka e poluinformacija.
Druze dane ima nekoj problem vo Anb sto ne si povikan,ima slucaevi ako nekoj od kandidatite ima dosie ili nekoj negov od familijata kako tatko,brat ne gi primaat vo Mvr
Ne se e cisto, nemam nisto sho bi sprecilo da ne me vikat, plus se mi e pominato, ja nz kako moze taka, dve godini po red vadam deka nemam krivicno delo plus nikoj od mojata familija nema takov problem, ne sam samo ja taka ima i drugi kandidati sho ne se povikani na lekarsko ama ja za sebe znam deka nemam nikakov problem za da ne me povikat
jas kazaa deka nemat budzet da pocne obuka ova godina i eve vcera kaza ministar deka ss noviot budzet ke se napravat novi uniformi za kanidadati za policajci i ke pocne obukata
Druze ako e zavrsen ke kazea da si gi cekame dokumentite, a ne da vikaat deka uste e vo tek I da cekame za lekarski deka ke ne vikaat.
Друштво денес пак се јавив во правна служба на БЈБ да прашам в.в со Огласот од 2021 за 39 извршители ми кажа дека се уште е отворен дека за лекарски прегледи уште не се повикани и не знат кога ке не повикат почекајте штом не ви се вратени документите такс ми кажа такс ви пренесум и јас може и сами да се јавите да прашате такс да не губете надеж
Следен пат ако се јави некој дај нека ги праша колку време може еден оглас да стои отворен зошто ова е навистина долг период.
Искрено, имам барано телефонски броеви на страната на МВР и безуспешно ама еве се ѕвонело во БЈБ. Ако некој даде контакт зошто да не
Jas denes se javiv pak I mi kazaa deka vo zavrsena faza e oglasot so visoko od 2021 za 39 izvrsiteli sto bese I deka do nova godina ke se resi, a tie sto ne sme vlezeni po posta ke ni bidat vrateni dokumentite.
Значи не можеа да го завршат во изминативе 16/17 месеци ама сега за 6 работни дена ќе го завршат, дури да се чудиш дали ја кажуваат вистината....
Dobro utro. Zvonese li uste nekoj da se informira za oglasot so visoko? Nekoja nova informacija? Ubav den