So nekoi decki koi bevme zaedno na testiranje na ovoj oglas,pred 2,3 dena se slusnav i mi kazaa deka vlezile na rabota,sega nezz so i kako e tuka se pisuva deka seuste trael
Kako da zvonime koga nikoj ne saka da gi kaze broevite ili da kaze kade moze da gi vidime izgleda na nekoj mu e dosadno pa si pisuva tuka
Колку што читам на форумов допрва треба кандидатите да започнат со обука и сеуште се во тек проверките. Но прашањето ми е дали ќе има нареднава година повторно оглас за полициски службеници што мислите?
Мислам дека од овај конкурс што беше летово cе уште нее почната обуката. Инаку колку што разбрав и добив информација, оваа година треба да влезат во пензија околу 800 полициски службеници на сите територијални сектори и оддели на ниво на држава, така што и оваа година можеби повторно летото или пак есента да се распише нов конкурс.
Oh ne mi mirisaa na dobro rabotavaa ama aj.. loso ee da ne go ukinat ovoj konkurss se dodeka ne potpiseme dogovori ne mi se svigja rabotavaa..!!
Abe uste nema nikoj pocnato.. ama dali razmisluvate za predvremeni izborii.. gubenje i ponistuvanje cel konkurs?
Se ima sluceno vo minatoto ednas znam bidekji ovoj mi e i ja neznam koj pat kade sto poddavam 4-5 pat sum pominuval i lekarski i sve. Ima nekoj problem e sea dali e problemot do kandidatite ili selekcijata neznam poznavam 2jca moj kolegi od fax sto bea na lekareki, a sto vo megjuvreme si poddadoa za vo arm za plateni vojnici i ponedelnikot si potpisaa dogovori i vekje se na rabota koga gi prashav zosto ne cekaa vikaa zaludno kje cekame..