Taka vikaat deka uste e vo tek, zasto mene mi kazaa deka na 30.12 gi po vikale ljugjeto da potpisat dogovor. Tebe sto ti vikaat koga bi trebalo da se zavrsi
Не ги лажете лугето за да се надеваат, огласот е завршен лугето веќе почнаа со работа, а документите не ги враќаат сеуште незнам од која прочина
И јас знам дека е завршен знам и луге што веќе се рапределени по полициски станици од нашиот оглас, така да ќе чекаме нареден оглас би требало да има годинава
Јас дојдов да видам за документите зошто не ни се вратени (за тој со високо образование) гледам уште се надевате дека ќе ве викнат. 1ипол година помина, луѓе аман. Имам колеги од факултет од огласов стажирање завршија и работно место добија, вие чекајте надевајте се. На крајот на денот секако не вреди ни да се работи во МВР, џабе. Туку ако има некоја информација за документите, ќе ве замолам пишете овде. Фала, поздрав
Pa si imaat lugjeto info i si spodeluvaat nie koga kje spodelime informacija del od clenovite pisuvaat da ne kazuvame gluposti haahahaha
Избори како што сум информирана нема да има, се очекува нов оглас за високо образование со поголема бројка