A sto mozeme da smenime? vo 2016 i so dogovori za obuka nekoj ne gi primia i ete nekoj si izvadija kniska si vlegoa nekoj se tuzat uste nekoj si otidoa na zapad i ne ne ubeduvame nikoj sto da pravi samo go kazuvame toa sto sme go doziveale pa sekoj neka odluci sto kako da pravi
Epa ne e ni resenie da trpime nepravda i da gledame kako odbiraat nekoj samo zatoa sto ima vrski a ne deka e podobar
Ne uste ali mi kaza deka co tekot na nedelata ke se vratat dokumentite na tie sto ne im se dostaveni pokani
Сакам да те прашам дали знаеш за што им се тие покани? Никогаш немам слушнато дека праќале некакви покани. Немам ни јас добиено и знам што значи тоа ама баш ме интересира какви се тие покани.
се надевам дека не си сериозен со ова што го напиша.. не е ни чудно штом аплицираш ако ти е вакво мислењето.. никогаш немам поднесено ниту планирам некогаш. Испод чест ми е да виткам кичма на некој што нема прво одделение, пошто поголемиот број се такви.
Не, решението не е да бидеш како другите, да даваш мито за да влезеш, да дремеш по партии за да се вработиш, зошто така никогаш нема да се реши проблемот и затоа ќе ја снема државата. Една ни е државата ама и еден ни е животот. Зошто да го поминам во мочуриште каде ќе се давам секојдневно. И да, лицемерно е да зборувате на некому со десетки да седи тука (многу веројатно и да работи за ниска плата) додека вие фаќате врски за да влезете..каде единствен критериум е партиската книшка , а не стручноста.. Многу лесно е да држиш прповеди како тоа ќе ја спасуваш државата со тоа што ќе останеш додека не седнеш на фотелјата и си се обезбедиш. Па мене искрено би ми било глупо да кажам дека работам во администрација, полицијата исл, бидејќи тие по дифолт ми се г*лижачи, луѓе без образ.. Седи си ти тука и оправај ја државава само немој како и другите после пензија да го фатиш патот надвор, па и мекдоналдс да ти биде премија.
Epa ako nemas vrskaa ne zamaraj togas ovde na ovaa temaa.. glej si za sebe ne gledaj za drugite..fakjaj go patot za germanijaa da ne potones uste povekje :')
I Nemozee nikad da ne si podnelaa posto ocigledno ee toa deka si! Ako nemas nikakva vrska so ova nema da go gubis vremeto ovde na forumov.. ama od avion se gleda deka ne si.povikana i toa povekje pati.. i sekako ljubomorata si go pravi svoeto..zal mie.
Mene mi ostana samo sistematski i ne me vikaa pred da osudesh treba da ja znaes i drugata strana, ja nemam fakjano vrski i imam pravo da i kazam na tie so 10ki da se obidat pak, toa si greska ja ne sam eden od tie sho mozes da i kazes deka se licemerni
жал ми е што други тука ги залажувате и им продавате магла. Кога знам каква е работата и несакам другите попусто да се надеваат..затоа и пишувам. И не се секирај за мене , ја работам за да ти утре кога ќе влезеш да земаш плата, зашто некој мора да го полни буџетот. Ама не за долго, се надевам дека сите ќе си заминат па оние неспособните на државна цицка ќе мора да си го мрднат газот за да заработат, да видат како се печали лебот.
Zdravo.Da ve izvestam Za oglasot so Fakultetsko obrazovanie od 2021 godina Od 25.01.- 27.01 imase sistematski pregledi bezbednosni proverki vo poliklinika na MVR.
па ти дечко си печен за таму со оваа однесување.. сите критериуми ги исполнуваш. Само дај таму понуди уште некое евро за да те примат и да не те трпиме веќе тука. Ако сакаш може и да ургирам
Summ.. mi ljubomoris hahahaha ?? Urgiraj si za sebe "Ama edno e da imas zelba, a drugo moznostt bez evro hahaha
Mng si kontradiktoren drugar ti prvo vikas bez vrski ili davanje kes ne se vlaga sega vikas bez vrski kje vlezes odluci se
Sielo❤️ VI LI8331 Mislam deka temava tuka ne e za toa dali treba da bideme dzandari ili ne treba da bideme dzandari tuku da spodelime info okolu konkursite sto se Ubeduvaj te se na drugo mesto kade treba da rabotime tuka prasajte ili spodelete nesto povrzano so konkursot ako znaete ako ne bidete vozdrzeni Fala na razbiranjeto