Оглас за вработување полицајци

Дискусија во 'Барање работа' започната од HappyG1rl, 7 октомври 2013.

1. m.t12

m.t12 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2021
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    132
    A sto mozeme da smenime? vo 2016 i so dogovori za obuka nekoj ne gi primia i ete nekoj si izvadija kniska si vlegoa nekoj se tuzat uste nekoj si otidoa na zapad i ne ne ubeduvame nikoj sto da pravi samo go kazuvame toa sto sme go doziveale pa sekoj neka odluci sto kako da pravi

На VI LI8331 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. VI LI8331

VI LI8331 Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2022
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    49
    N
    Samo sakam da kazam deka Resenieto ne e Germanija i ostalo...

На m.t12 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. m.t12

m.t12 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2021
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    132
    Epa ne e ni resenie da trpime nepravda i da gledame kako odbiraat nekoj samo zatoa sto ima vrski a ne deka e podobar

На VI LI8331 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mara123

Mara123 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2018
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    63
    Случајно да не ги вратија документите на некого?

5. NoraaR

NoraaR Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2021
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    36
    Ne uste ali mi kaza deka co tekot na nedelata ke se vratat dokumentite na tie sto ne im se dostaveni pokani

6. AndyMcNally

AndyMcNally Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    Сакам да те прашам дали знаеш за што им се тие покани?
    Никогаш немам слушнато дека праќале некакви покани.
    Немам ни јас добиено и знам што значи тоа ама баш ме интересира какви се тие покани.

7. Sielo❤️

Sielo❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    3.381
    се надевам дека не си сериозен со ова што го напиша.. не е ни чудно штом аплицираш ако ти е вакво мислењето..
    никогаш немам поднесено ниту планирам некогаш. Испод чест ми е да виткам кичма на некој што нема прво одделение, пошто поголемиот број се такви.

На Zhukov, m.t12 и CCKK им се допаѓа ова.
  8. Sielo❤️

Sielo❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    3.381
    Не, решението не е да бидеш како другите, да даваш мито за да влезеш, да дремеш по партии за да се вработиш, зошто така никогаш нема да се реши проблемот и затоа ќе ја снема државата. Една ни е државата ама и еден ни е животот. Зошто да го поминам во мочуриште каде ќе се давам секојдневно.
    И да, лицемерно е да зборувате на некому со десетки да седи тука (многу веројатно и да работи за ниска плата) додека вие фаќате врски за да влезете..каде единствен критериум е партиската книшка , а не стручноста.. Многу лесно е да држиш прповеди како тоа ќе ја спасуваш државата со тоа што ќе останеш додека не седнеш на фотелјата и си се обезбедиш.
    Па мене искрено би ми било глупо да кажам дека работам во администрација, полицијата исл, бидејќи тие по дифолт ми се г*лижачи, луѓе без образ..

Седи си ти тука и оправај ја државава само немој како и другите после пензија да го фатиш патот надвор, па и мекдоналдс да ти биде премија.

На m.t12 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. VI LI8331

VI LI8331 Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2022
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    49
    Epa ako nemas vrskaa ne zamaraj togas ovde na ovaa temaa.. glej si za sebe ne gledaj za drugite..fakjaj go patot za germanijaa da ne potones uste povekje :')

10. VI LI8331

VI LI8331 Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2022
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    49
    I Nemozee nikad da ne si podnelaa posto ocigledno ee toa deka si! Ako nemas nikakva vrska so ova nema da go gubis vremeto ovde na forumov.. ama od avion se gleda deka ne si.povikana i toa povekje pati.. i sekako ljubomorata si go pravi svoeto..zal mie.

11. Snajper1

Snajper1 Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2022
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    32
    Mene mi ostana samo sistematski i ne me vikaa pred da osudesh treba da ja znaes i drugata strana, ja nemam fakjano vrski i imam pravo da i kazam na tie so 10ki da se obidat pak, toa si greska ja ne sam eden od tie sho mozes da i kazes deka se licemerni

На VI LI8331 и AndyMcNally им се допаѓа ова.
  12. Sielo❤️

Sielo❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    3.381
    жал ми е што други тука ги залажувате и им продавате магла. Кога знам каква е работата и несакам другите попусто да се надеваат..затоа и пишувам.
    И не се секирај за мене , ја работам за да ти утре кога ќе влезеш да земаш плата, зашто некој мора да го полни буџетот. Ама не за долго, се надевам дека сите ќе си заминат па оние неспособните на државна цицка ќе мора да си го мрднат газот за да заработат, да видат како се печали лебот.

13. VI LI8331

VI LI8331 Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2022
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    49
    Ajdee maglaa koj gubi ima pravoo da se luti..No ne i da gi ubeduvaa ostanatite da se otkazuvaat .. ;)

14. VI LI8331

VI LI8331 Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2022
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    49
    Taka ee !!!

15. milos bikovic

milos bikovic Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2022
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    Zdravo.Da ve izvestam Za oglasot so Fakultetsko obrazovanie od 2021 godina Od 25.01.- 27.01 imase sistematski pregledi bezbednosni proverki vo poliklinika na MVR.

16. Sielo❤️

Sielo❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    3.381
    па ти дечко си печен за таму со оваа однесување.. сите критериуми ги исполнуваш.
    Само дај таму понуди уште некое евро за да те примат и да не те трпиме веќе тука.
    Ако сакаш може и да ургирам ]:)

17. Haker

Haker Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2022
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    24
    Druze ti bese li, oglasot e zavrsen pred nova godina. Moze samo dokumenti da se cekaat da se vratat.

18. VI LI8331

VI LI8331 Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2022
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    49
    Summ.. mi ljubomoris hahahaha ?? Urgiraj si za sebe :D "Ama edno e da imas zelba, a drugo moznostt bez evro hahaha

19. m.t12

m.t12 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2021
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    132
    Mng si kontradiktoren drugar ti prvo vikas bez vrski ili davanje kes ne se vlaga sega vikas bez vrski kje vlezes odluci se :):)

На Sielo❤️ и Nero2 им се допаѓа ова.
  20. CikaKure

CikaKure Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2022
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    40
    Sielo❤️
    VI LI8331
    Mislam deka temava tuka ne e za toa dali treba da bideme dzandari ili ne treba da bideme dzandari tuku da spodelime info okolu konkursite sto se
    Ubeduvaj te se na drugo mesto kade treba da rabotime tuka prasajte ili spodelete nesto povrzano so konkursot ako znaete ako ne bidete vozdrzeni
    Fala na razbiranjeto :)

На TheyCallMeBarbie, DoctorM и VI LI8331 им се допаѓа ова.