U pravo si, samo kratki mi se zivcite za vakvi ubeduvaci sto ako oni ne se povikani gi ubeduvaat i drugite deka nemas nisto ovde i sl..
Prvo ne sum drugarka nego drugar vtoro da ne mora da e kes ama moze da e rodninska ili partiska treto sega samiot si priznavas deka kje vlezes preku rodnini ili partija cetvrto epa zaradi toa sto ti i site drugi kje vlezete preku vrski site sakaat da si idat po germanija i segde
Druze daj be olabavi malce,ako imas nekoa informacija za oglasot spodeli ja so deckite ne se raspravaj so site
Da i mene taka mi kazaa od februarov I mene taka mi kazaa deneska od februarov.. kratok e mesecot 28 dena
Уште немаат ништо,месецов секако ќе биде е сега од другата недела 100 посто.Ако има некој било какви информации нека пише
mora e na ovoj mesec na poqetok znaci na nedela sto dojde da se potpise moze i u petok da vikaat za u ponedelnik
Здраво, имам инфо дека списоците ќе бидат готови за 2 3 недели така да најветојатно тоа време ќе бараат а за почнувањето на обуката може и април да фати бидејќи во тек се реновации во ЦО.