Не им ги крши розевите очила, те молам. Нели гледаш дека тие си имаат најсигурни информации и врски, но сепак со месеци чекаат и прашуваат тука. А кога ќе им ја кажеш реалноста веднаш скокаат и несакаат да прифатат.. Инаку тарифата е покачена на 7/8, јбг инфлација како и за се друго да па и за тоа.
, javna tajna e deka so pari sw primaat + partiska kniška toa i decata u gradinkata go znaat veke, golem broj nemat nitu visina nitu psiholoski spremni, zatoa kriminalo vladee i sekoj den na vestite davat ovam tepan policaec onam tepan policaec
a moze da gledate vie vasa rabota ne te interesira tebe ja kolku vrski imam i ja ne prasam tuj da mi kazes ti kolku vrski imam
Najgolem problem e sto covek nemozhe i da spodeli informacija koja ja slusnal odma mu se pishuva ,,ne zbori gluposti,, znaci treba da se zbori samo ona sto poedinci sakaat da go slusnat, eve vikaa oktomvrii, noemvri, pa pred nova godina pa posle nova pa posle 19ti januar eve dojde fevruar sea kje bide posle cekajte posle veligden. Formov e za toa za debata, sekako spodeluvanje na informacija koj kako e ima nemozes nikomu da mu go zabranis pravoto na iskazhuvanje na mislenje.
nie ne rabotime ni policajci ni nacalici ni nisto u mvr da znaeme sigurno kd ke vikaat nie slusame nesto i piseme tuj
Ajdee ti se pojavii pa.ljubomornaa hahahah golema tie zelbata za u mvr ama slabi si nekako.ne te biva zatoa fakjaj go.avionot so vreme nema leb tuka za tebe
Sekako toa da ama zboram za poedinci spodeliv info deka postoi pravna moznost da bide rasturen, stopiran i deka ima nekoj problem sto se ceka tolku i infoto mi e od lugje sto se vo taa rabota i sekogas napomenuvam deka e poluinformacija nekoj clenovi pisuvaat deka zboram gluposti... Ja sakam utre da pocnat da zvonat ama treba rabotite da gi gledame i od drug agol
Никој не те спомна, сам се пронајде, ама еве да ти кажам се гледа колку ви се јаки врските кога ве маткаат секој месец, не овој први, наредниот.. и така со месеци.. А уште пред нова година се знаеше дека огласот е стопиран, ама од пуста љубомора збориме нели.
Ama znaat i oni deka e taka poodbro da si priznaat, koj priznava pola mu se prostuva, ali sakat da probat da vidat neka probat samo za žal u nivnio slučaj za proba se plaka
Ajdee ajdee 0 ste so vrski u denesno vreme sramota hahahahahahahhaha sto bi rekol ti koj priznava pola mu se prstuva .. JAS BI TI REKOL ' KOJ GUBI IMA PRAVO DA SE LUTI ' hahahhahahahaha
Ne znam šo e po žalno so si priznavaš deka pari davas za vrski da se primaš ili so misles deka mn dobro i ubavo ke ti bide tamu, proveri kolku napuštija samo u poslednite nekolku godini poradi nefunkcionalnosta na sistemot
Bidi siguren deka mn podobro ke živeeme od tebe, a može i ke ne pobaras posle nekoa godina da se izvines i priznaes deka sme bile vo pravo toa so ti go zboreme