Ne ti mislam i jas loso, niti imam namera da provociram, samo ti kažuvam imaj si u sekoj slučaj i plan B
Ti drugar provociras celo vreme so toa tvoe ponasanje prvo zamarase zosto se zbori za so toj oglas so visoko samo posle opravduvase i optavduvas uste deka e ok da dades mito a posle protiv isyoto toa da se boris
Pa da celo vreme toa se zborese forumov ne samo.za visoko .. I sea koa zavrsi oglasot za visoko.i ti.ne si povikan .. sto treba i nie da se otkazeme? Zasto dodeka traese oglasot za visoko.ne go.praese ovoj muabet ne ubeduvase nikoj da ne ide kako u dupka bese ? Ama se koa dojde 5 do 12 ajdee ke provociram od ljubomora ili? NEKOJ ako vi kjuti jas ne kjutam imam zivci da se raspravam 24h
kazav i pak kje kazav zatoa sto imav nekoja mala nadez deka nesto moze i bez vrski vo drzavava i ne jas ne ljubomoram ako nekoj vlegol zatoa sto e podobar neka vleze sekoj sto zasluzuva za bilo kade ama ne vlegle nikoj zatoa sto zasluzuvaat vlegle samo radi partija rodnina ili kes e na toa i ja nema da kjutam i ne ja ne rekov nikoj od vas da se otkaze neka se bori i daj boze da vleze sekoj daj boze i ti da vlezes ama da vlezes zatoa sto si megju najdobrite ili najdobar a ne zatoa sto imas vrski
Sekoj si ima nekoj plan zacrtano i toa nemoze.. nikoj da mu go.zabrani zatoa ne provocirajte zaludno e ako gledate deka ne biva barajte si rabota sto vi odgovara sto ste si zacrtale toa rabotete nikoj ne moze da vi go zabrani toa nitu pak da vi se mesa u zivotot..
Drugar nz kako da ti objasnam deka ti provociras jas ne vikam deka e losa rabotata policaec nitu ja ismevam nitu ne znam sto bas naprotiv no nemozam miren da bidam i da vikam ok e nekoj da se vraboti partiski ili da dava mito a utre protiv istoto da se bori
Ti.moze ne vikas da ne se navrakjamm nazad ama gi.podrzuvas tie sto vikaat i provocirate.. samo ste nasle kaj kogo nekoj kje prekjuti nekoj kako mene kje ide do kraj i sto e najtragicno nema da ispadnes pak na kraj!
Ne podrzuvam nikogo vo toa sto ja grdi rabota vo mvr kako sto ne te podzuvam ni tebe vo tezata deka e ok ako sakas da stanes policaec da fatis vrski ili bides partiski bot i so toa ne provociras drugar so toa sto si u fazon ejj ja imam vrski kje vlezam mi e gajle dal ispolnuvam uslovi i na toa nemozam da kjutam ni ja
Epa dali nekoj prethodno ti kazal deka bez vrski si nikoj i nisto? Faktt e toa unazad 10 godini i kraj..
drugar jasno mi e mene toa ama ne mi e jasno kako go podrzuvas ti toa ok e tebe utre da te leci veterinar ili nz ekonomist?
Epa koga ne podrzuvas sto provociras celo vreme celo vreme si u fazon koj vi e kriv sto nemate vrski jas imam jas kje uspeam vie ne so toa iritiras drugar
Iritiram da bidejki.toa.e kako zakon i go znaete toa i uste ke ve iritiram da sfatite deka bez toa ste 0 faktt so godini unazad..e taka i kje bide ama najverovatno ne e dojdeno tvoeto vreme. Drugar i zatoa zboris vaka kje dojde i tvoeto vreme siguren sum samo zavisi do godinite sto gi imas, koga ke dojde toa vreme i koga kje te primat kje go prais istiov muabet sto go pravam jas sega Drug Koga Ke Se Buni Kako Tebe
Drugar jas sum i postar od tebe jas i konkurirav i porano znam sto sve mi se ima deseno so mvr i dogovori potpisete pak na kraj moze da ve zaebat i da vi kazat ne vi vazat dzabe se nadevate deka so dogovor za obuka e se zavrseno pak nema da ve viknat mozi i pak se vrakjame na istoto radi toa sto e takov sistemot site si idat ova sto e vo mvr e i segde vo sekoja institucija vozduhot e nikakov zdrastvoto nikakvo i se drugo i ne ne treba da fakjame vrski tuka si kontradiktoren drugar razmisli podlaboko malku kade moze da te donese seto toa
Si nekoj raboti u pravo raka ti davam ama nekoi i.ne si realno pak.kje kazam ako ti pominalo vremeto ne se zamaraj povekje tuka so ova i toa e toa me irititira sto i sam si kazuvas deka nemas nikakva vrska povekje so ova i komentiras provociras bistiris politiki..
Hahahaha obezbeduvanje vo avstrija po klosarska rabota od obeZbeduvanje ako ima Jas da umram do vecer gababa
Imaj ubava vecer brat pak kje kazam takvo vreme e i kje bide nitu ti nitu ja mozeme da go smenime.. se nadevam kje dojdat i tvoite 5minuti ama kje traat podolgo . <3