Огледалце, огледалце...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 4 јули 2010.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Си ги полнам батериите буквално кажано,си ја зголемувам самодовербата :)

2. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Пааа...Се сметам себеси за убава,но понекогаш кога имам bad hair days...I feel ugly. :^)
    Ама и тоа ми поминува за кратко време :)

3. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Во потрага по совршеност, налетав на огледало! :rofl:

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Па ајде ќе бидаам самобендисана....не мислам дека сум убава туку сум убава :D :D :D мајтап...па си велам дека сум убава ама незначи дека сум совршена нормално имам мании

5. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    сакам да бидам глупава и убава,зошто на овој век не вреди да си паметен......мислам дека сум убава по душа а надворешно па и не сум нешто посебно,повеќе сум паметна отколку убава (самобендисана :D )

6. barbie1511

barbie1511 Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    6
    Убавината железни врати отвара само да знае секој добро да ја користи.Инаку лично си се сметам за убава :D

7. Xtinna12

Xtinna12 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    6
    Јас не се сметам за убава ни за грда онака другарките и роднините ми викаат убава си ама јас правам фаци :lol: што знам не сум толку убава :^) бар јас така мислам... :?:

8. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Седев на предавање и професорката го постави „деликатното“ прашање: Дали е подобро да си убав, а глуп или паметен, а не толку убав? И јас од овде: Па паметен, а не толку убав, и таа ми вели: Па секако колешке, кога вие веќе сте убава! :$ :$ blushing, blushing...

Јас себеси се сметам за златна средина. Ни многу убава, ни многу грда. Сепак, другите велат дека сум убава, а јас кога и да се погледнам во огледало, секогаш, ама баш секогаш си наоѓам маана.

Но, мора да си кажам дека има и денови кога „случајно“ ќе поминам покрај огледало и ќе се погледам и тогаш ќе си речам: Еееее Ма4о4 сува лепото! :)

Секој си е убав на свој начин, а на крајот на краиштата ако човек е добар и мил секако ќе ти биде убав, без разлика на неговите физички неправилности. :*

9. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Пф убава...
    Дефиниција за совршенство сум! :D Шала, не можам да бидам совршена, но да, се сметам себеси за убава и малце повеќе од тоа.
    Во однос на она другото прашање, со сигурност би избрала грда, а паметна. Затоа што досега не сум запознала убава, а глупа девојка која отишла далеку. А имам прост пример за паметна грдотија, која сега се шета на Хаваите и има тон пари, секако плод на нејзинот ум. А за убава- ни била ни ќе биде. Ја исмевале нејзината грдотија во градот, ама сега е среќно омажена, со две деца, прекрасна кариера..

10. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.415
    Кога сакам да видам нешо убаво , погледнувам во огледало.... Хаха Се шалам . . . Се сметам себе си за убава , а не за совршена ... Секој си е убав на свој начин ... Но убавината не е се во животот , и со неа неможеш се да имаш :)

11. MissElly

MissElly Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    103
    Па...задоволна сум од изгледов :) немам ниту криви заби,ниту крив нос,ниту шилести уши :P

12. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    не сум најубава а камоли совршена.
    па веќе сум посамоуверена од порано и не се сметам за грдоња али не се сметам ни за лепотица.

13. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.434
    Далеку сум од најубава, но далеку сум и од она другото.
    Поубави секогаш имало и ќе има, но има и примероци и од обратното.

Сметам дека сум убава, имам убави црти, водам грижа за себе и за својот изглед, а од тоа нема поважно. Има денови кога ми е опадната самодовербата драстично, има денови кога е до небо. Константност нема, а би сакала..

А, што се комбинацијата убава, а глупава и паметна и понеубава тиче, НОРМАЛНО, ја бирам паметната. Убавата е убава некое време, како што минуваат годините таа станува понеубава, додека пак истите тие се во корист на паметната, учи многу повеќе, успева многу повеќе, просперира во животот!

И секако, далеку е попочитувана.

На AlanisM му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Дали сум убава тоа другите треба да проценат бидејќи нели секој си има различен вкус.
    Мислам дека е поубаво ако си грд а паметен бидејќи ако сум паметна ќе го употребам мојот ум и ќе се збогатам.А потоа со сите тие пари ќе се разубавам и си купам различни препарати па и некои операции ако сум жива грдотија.. 8)

15. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Па задоволна сум од изгледот и мислам дека сум убава, (малце сум си нарцис, али нема везе. :P), но јас сеуште сум во развојниот период, ќе се менувам и верувам дека ќе бидам многу поубава. :)

16. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Секое утро кога ќе се погледнам во огледало си викам ,,кај си бе Цацко сува лепото,, си мавам еден шамар да побргу се освестам :)

Не сум нарцис ама си верувам дека сум лепша половина :wasntme: , ако јас не верувам тогаш и другите нема да можам да ги убедам дека зрачам од лепота :lol:

На Dazzle, mims-89 и NoellePage им се допаѓа ова.
  17. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Па и немам некој сексапил во мене. Чувај боже 15 имам.
    Освен симпатично лице се е отидено у 3 лепе. :rofl:
    Ама дека сум самоуверен,сум!

18. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Па се сметам за убава,зошто да не?
    Кога некои грдосии (без навреда,не посочувам на никого) се самобендисани...а,јас?
    И јас си сум убава,и самоуверена си сум.За моите годинки си сум слабичка,симпатично лице,и солдино добра височина. :D

19. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Не се сметам за многу убава...Ама мислам дека сум шармантна :) и самоуверена.
    А тоа ми е многу битно чисто поради тоа што, јас, секогаш сум паѓала на шармантност. Има машки, лепотани - џабе им е.

Со шарм се раѓаш и со шарм умираш, не се стекнува тоа...
    и ондак то

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33
    Не се сметам за убава воопшто, ама за паметна и забавна да :) Што се односи на тоа паметна или убава, во секој момент би ја избрала паметната :D