Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Огледалце, огледалце...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 4 јули 2010.

1. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Како прво и прво секој е убав на свој начин! Неможеме да се делиме на убави и грди ! А за мене, што знам, не сум најубава дефинитвно, али сум самоуверена. Сум имала моменти кога ќе сум се погледнала во огледало и ќе сум си кажела -Вау, ми се допаѓаат очите, или устата или што било, а имало и моменти кога сум си набивала комплекси, имам клемпави уши, лицето не ми е совршено бла бла. Сеуште е така, ама не ми е главна преокупација :?:

2. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Задоволна со изгледот (се ставам во категорија привлечни луѓе), но не и самобендисана. Имам убаво лице, убава насмевка, колку толку добро тело (не совршено), но најважно имам самодоверба. Доколку би менувала нешто на себе, повеќе би било од карактерот отколку од изгледот. :rofl:

3. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    секако дека се сметам за убава,паметна,самоуверена,забавна, воопшто не се замарам другите како ме гледаат арна сум си,си ги знам мојте мани,но и мојте доблести

4. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Секој си е убав на свој начин.....во секој колку има добро толку има и лошо

5. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Ма не убава, туку НАЈУБАВА! :D
    Да, сметам дека сум најубава. Не сум нарцис, далеку од тоа, ама си се сакам себеси. Си ја сакам конструкцијата на телото, си го сакам лицето, косата, очите, се сакам себеси! Знам дека имам несовршености, свесна сум за тоа, нели никој не е совршен? Едноставно си ги сакам несовршеностите и токму тоа ме прави самоуверена.
    А во врска со дали е подобро да си глупава и убава или паметна и грда, за мене не постои таква поделба. Има убави и паметни луѓе, еве на пример јас :D !

6. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Токму така. Се согласувам ;)

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Огледалце, огледалце морам за брзо време да ја променам сликата која ја гледам во тебе инаку отидов јабана....

8. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
    што знам, другите ме свиѓаат јас мислам дека може подобро :?:

9. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Па добро се сакам себеси и тоа е факт, затоа и би рекла дека сум убава (не најубава) и дека имам недостатоци и мани повеке во физичкиот изглед али тоа е. Се прифакам каква што сум, но никогаш не престанувам да „работам“ на мене!!

10. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Ау морам малце да подослабам за да сум најубава :geek: :lol:

11. MorgaNa

MorgaNa Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    11
    Точно е дека секој си е убав на свој начин ама длабоко у себе си го криеме тоа што ни смета ...
    Јас лично си се сакам покрај све што сум направила , можда се каам за некои работи ама сепак тие се минато и не се враќаат, се гордеам со фактот што имам срце кое знае да сака за разлика од некои имбецили на кои најважен приоритет во животот им се парите и ги декларираат луѓето според тоа какви се како изгледаат што имаат..точно дека треба да си убав ама има една добра реченица ...Изглед ствара, ал карактер разочара, така да може некој и да е лепотан, кога нема понашање џабе му е , се сакам затоа што сум искрена и самоуверена ..а за изглед , не викам дека сумнајубава ама за некои други па сум измислена , би сакала само да ослабам малце и да биде све како што треба :)

12. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Па јас си се сметам за убава иако сум свесна за некои недостатоци ама па кај и да е ставам протези :lol: :lol: па уште тоолку ке се запустам... :lol: :lol: шала на страна навистина сметам дека сум убава и многу тоа и ми го имаат речено :inlove: ама па и памет е потребен не дека не ...може некоја да е бомба ама па кога ќе ја седнеш да не знае да сврзе две реченици....ама па и тоа е релативно !! Луѓето кои мене ми се најубави ретко на некој му се убави и така.... вкус до вкус ! :*

На renne му/ѝ се допаѓа ова.
  13. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    315
    Сметам дека сум убава и многумина ми имаат кажано дека сум убава.

14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Многу сакам да си ја гледам лепотава, освен коа сум несредена па ме нервира и ме тера да се средувам и за по дома! Е затоа го тргнав тоа големкото од бирово, ме демнеше. Сега се гледам само пред излегување, и чат-пат на поминување по дома.

15. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Се сложувам во потполност со тебе :) :) :) И мене исто така не ми се допаѓа носот, НО секој има маани и недостатоци. Никој не е совршен! :) :*

16. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    На ова прашање секој е мудрец со изразот „Секој е убав на свој начин, важна е внатрешната убавина“ итн.
    Јас себе се сметам за убава. Се ценам себеси и не сум нарцис, иако многумина ми викаат дека сум :!: Едноставно водам грижа за својот изглед и како девојка сакам секогаш да сум средена и убава каде и да сум. :wasntme:
    Огледалото ми е најдоброто пријателче, пред него си се фрцкам, уживам во глетката :lol: , си се смеам и се сакам.
    Не ми е гајле доколку другите мислат дека сум грда, одвратна, смешна...важно ми е дека јас сум задоволна од тоа како изгледам.
    „Убава, ама глупава. Грда, ама паметна“. Ја мајкатаааааааааа, како да неможе девојката да е убава и паметна истовремено. |( Зошто за жените го зборуваат ова? Зошто за мажите никој не вика дека се убави, но глупи и грди, но паметни? :devil:
    Ама ај, кога веќе би се избирало помеѓу двете би го избрала второто. Во денешно време со пластичните операции и шминката многумина се разубавуваат, а паметни не се станува со тоа.

17. someone2

someone2 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    58
    Јас сум многу променлива, во некои моменти се сметам дека сум убава во некои не :lol:
    Сепак јас мислам дека е побитна внатрешната убавина отколку изгледот.
    Јас луѓето ги делам според карактерот. :!:
    Џабе ако некоја е убавица а карактерот и е нула!

18. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38

се пронаоѓам во твојот пост
    богами да ви кажам убавината надворешна многу лаже.
    имам другарка беше мис незнам што и освои прво место за убава еднос девојка..верувајте во нејзиниот речник нема реченица што не завржува со пцовка и никогаш кон постари не се обраќа со вие, вас не персонализира.
    а еве брат ми..не е многу лепши..т.е си има некоја убавина плав е плави очи ама тоа што ти е дома никогаш не ти е убаво нели..ама затоа многу е цврст на карактер борец е и пошо е постар од мене сите ме заебаваат дека кога барам дечко барам некој што ќе биде со таков карактер.
    малце забегав од тема ама простете морам да кажам.:)

19. demilovato4ever

demilovato4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    220
    Не се сметам за совршена :worried:
    Сите ми викаат убава сум била ама јас не му верувам , според мене!

20. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Искрено некогаш сум толку голем нарцис што по цел ден можам да не се тргнам од огледало
    а има и денови кога не сакам да се видам...