970 се вкупно, него знам крајот, гледав до 870 кога ке се дознае се дека вампирката и местела на арчана, дека таа е крива за се, потоа не ми беше интересно
А како ќе се смират Арчана и Манав и Арчана и близначките, и како ќе се открие дека таа Вештерката Савита е виновна за тоа што 18 години Арчана и Манав беа разделени.??? А Арџун со кого ќе се ожени со Пурви или со Ови???
Има тука некаде во претходните постови, ако не те мрзи барај. Мене ме мрзи па ќе ти раскажам што помнам. Spoiler Сачин ќе каже дека баба му е виновна за се. А Арџун ќе треба да се мажи со Пурви ама Ови ќе сака да си ги пресече вените и ќе и се јави на Пурви и таа ќе се откаже. Ќе се венчаат Арџун и Ови, така нешто беше... Инаку немој некој да ми се смее, ама мене песната ми е преубава иако не ја разбирам Само не знам дали е цела... http://www.youtube.com/watch?v=FFd-L575LAw
Spoiler Теџу ке ги слушне Савита и Сачин како разговараат дека тие и наместиле се на Арчана, дека Савита се потпишала на документите за развод, и ке му каже на Манав, тогаш Манав ке го натера сачин да признае се.
Само нека биде побргу тоа, не можам да чекам, многу сакам да се смират Арчана и Манав. Мада искрено повеќе ги сакав кога беа сиромашни, баш убаво беше прикажана нивната љубов, ми беа омилен пар од сите серии воопшто што сум ги гледала. Манав одкако најде сериозна работа веќе не беше тоа тоа, уште па и актерот кога го сменија......И за Ови сакав да кажам...драка, многу е здодевна, зарем сака да биде со Арџун и покрај тоа што не е вљубен во неа?! А колку се убави со Пурви, посебно ми е сладок кога ќе го каже она I love you Purviii Слаткиш
Што ќе се случи со машкото дете на Манав и Арчана (не ми текнува во моментов како се викаше) тоа што Варша и го зема на Арчана, гледам дека Варша и тој се живи, но тој се има фатено со лошо друштво??? И што ќе се случи со Савита откако Манав ќе дознае дека таа била причина за тој и Арчана да се разделат???
Со нетрпение ги очекувам последниве епизоди Денес Теџу мило ми беше кога ја побара правдата за мајка си. А онаа Ови ептен ми е лигава
Гледав нешто на јутјуб и видов дека истовремено Ови и Пурви ќе бидат бремени,Пурви ќе биде мажена за друг. Иначе ептен ми е жал за Сохам..(И Многу ми е симпатичен е)
Ја имам таа несреќа да јадам ручек со моите баш во тоа време секој ден. Поглупа серија значи нема! Само нека заврши више аман
ova serija retko ja gledam ama denes ja fativ i interesno mi dojde purvi e bremena od arcun moze nekoj da mi odgovori me interesira
Серијава не ја гледам често, ама во тек сум со настаните. Не ми се верува дека Пурви е бремена од Арџун. Мислев дека е бремена од сопругот. Серијава почнала да се снима во 2009 година и уште се снима. До сега се снимени 1049 епизоди.