Пари сега е жена на Нарен, кој и беше маж на Анкита, ќерката на Сохам. Сега немам време, утре ќе ти објаснам подобро
Пак ја заплеткаа Пари го удри со кола вереникот на Анкита па Нарен продаде се за да ја спасит па сега живеет кај Манав а Манав и ја предаде фирмата на Анкита, а таа пак дојде за да се одмаздит на Нарен( таа мисли дека Нарен и го прегазил вереникот пошто слушна кога го поткупвеше инспекторот )
Да тоа го видов веќе но по Нова Година немав гледано ништо затоа што не знаев кога игра. Последно гледав Анкита кога се породи и кога мајката на Нарен и го зеде бебето и потоа нели го дадоа по некоја епизода поголемо и дека се во финансиска криза Нарен и се околу тоа се вртеше па потоа она што го кажа La Gatita го разбрав во епизодите што играа овие денови и дека Манав ја назначи за главен раководител на неговиот имот Анкита и извршен директор на фирмите така нешто беше мислам . И да не сме ја гледале долго не пропуштаме баш многу бидејќи работите се вртат во круг и некако многу се развлече серијата го губи веќе филингот. Барем да ја имаше некаде со превод да ја погледавме на интернет. Добра е за губење време и занимација.
Јас најдов некои Written updates за серијата, си прочитав се до крај и сега сум си мирна Spoiler http://www.pavitrarishta.writtenupdates.org/2014_09_01_archive.html
Во 9и30h пишува на Сител но очекувај еден час покасно затоа што прво има народни приказни и изгледа едно пишуваат а друго пуштаат
Јас одамна не ја гледам серијава. Ми стана досадна. Инаку, серијава завршила со снимање лани. Снимени се вкупно 1 424 епизоди. Во Индија последната епизода се емитувала лани, на 25-ти Октомври.
Оо супер кога завршила веќе таму ако не продолжат пак со снимање Ме интересира сега каде се Манав и Арчана и Ови ја снема:? Арџун и Пурви веќе од кога. ги нема.
Јас гледав дека ќе се вратат Ови, Арџун и Пруви. Инаку тие заминаја за да се лекува Арџун кој беше тешко болен. Инаку во последната епизода ќе се појави првиот Манав.
Некаде при крај ќе се појават и Арџун и Пурви, сите ќе бидат топтан Spoiler Арџун го оперирал туморот на мозокот, но после тоа Пурви имала некоја тешка сообраќајка, едвам извадила жива глава и поради тоа демек ги немало никаде