јас одам на одбојка веќе од мала. многу убав спорт е кога бев мала бев крупничка но одев на одбојка и се направив слабичка но сега веќе не одам
Обожавам одбојка Играв 3 год. во основното но имав многу за учење и прекинав Жал ми е и би сакала пак да можам да играм
До пред 2-3 години воопшто не ја сакав одбојката. Тоа ми беше најглупавиот спорт. Ама откако почнав поактивно во школо да играм, ми стана многу интересна и сега едвај чекам само да имаме час по Спорт за да играм одбојка.
Одев неколку години на одбојка и ми беше најомилениот спорт. Исто така и во школо на часовите по Спорт редовно играв. Во последно време некако ми здосади, искрено не паметам кога сум играла последен пат, инаку е одличен спорт, многу е добар за обликување на телото и правилно држење.
Во средно тренирав, ама не сакав да се натпреварувам, одбојката ми беше забава, не сакав да се занимавам професионално. И во лето кога одев кај баба ми, играв со братучедките и братучедите, со сестра ми ќе идеме во парк утре, и ќе играме. А така планирам и цело лето да направам, да излезам со другарки и да играм.
Jaс играм моментално одбојка..Го обозавам како спор за женски ..хД Играм уште од 7 год а сеа иам 14 ...=))
Одам на одбојка веќе 4г. и го обожавам овој спорт. И се надевам дека ќе продолжам да играм Иначе одбојката некако ко фамилијарен спорт ни е, татко ми тренирал одбојка до јас пред да се родам, мајка ми играла во средно, дедо бил еден од создавачите на клубот каде што сега тренирам и врвен одбојкар бил, чичко ми тренирал, братучеда ми тренираше до лани..
ОДБОЈКА-Најубав спорт! Омилен ми е. Тренирам веќе 3 години во клуб. Лани од школо освоивме 3то место на општинско и 3то место на градско. Сега ќе почнам и со пионерско од клуб.
Дефинитивно најубав спорт, го обожавам Бидејки јас играв среден блокер малце се напнував на моменти ама во глобала супер е Ем ќе се забавуваш ем убава фигура ќе си имаш
Одбојката е еден од најубавиот спорт,а и докажано е дека одбојкарките имаат најубаво тело..Иначе пред 2 недели разбрав дека во Битола има клуб за одбојка Пелистер,а часовите се одржувале во ОУ елпида караманди,а цената била 300 денари месечно. Колку години си ?
Одбојката не само што е спорт, едноставно тоа ми е живот. Навистина ми е меѓу омилените нешта во животот. Кога идам на тренинг се радувам ко мало дете, незнаете колку возбуди и среќа чувствувам. Колку и да имам напорни тренинзи, навистина сум задоволна и прекрасно ми е За тоа дали има во Битола или не, неможам ни јас да ти помогнам, затоа што незнам. Но, ако најдеш некаде кадешто ќе можеш да тренираш, не ја пропуштај шансата, нема да зажалиш верувај ми.
Одбојката е еден од најдобрите спортови за женското тело... И некако еден од најинтересните Само навистина е глупо то шо нема некој добар тим за одбојка за женски. Сега мислам дека во спортската отворија за машки , се викаше некако Пелистер Волеј. Ама распрашај се, можно е да е и за женски
Јас тренирам. Тука во Крушево има и машки и женски клубови за деца од 10-14г. и поголемите незнам до колку години се. А за во Битола незнам
најубав спорт и најинтересен.. јас тренирам тоа во јанта во јосип броз.. па да не има случајно некој шо има тренира таму па да искочи дека се знаеме ?
^Јас тренирам во Аеродром Волеј. Незнам дали си слушнала за клубов. Еднаш игравме со вас, ама незнам ти од која група си.
теа ја сум кај тие што се почетниците.. а кога сте играле со нас ? јас почнав да тренирам од второво полугодие и кога сме имале тие пријателски утакмици се со кисела вода сме играле.