Daa!!..spored mene odbojkata e najubav sport za devojche, izvishuva, oslabnuva i pravi ubava figura na teloto..eve jas treniram odbojka in mn. sum zadovolna, prekrasen sport i ne e voopshto grup. Za Bitola ne mozham da ti pomognam
Одбојката е прекрасен спорт! Те извишува,те истенчува и те зајакнува!Јас тренирам одбојка веќе неколку години и многу го обожавам спортот!
најубав спорт е и јас тренирам 6 години, многу убаво тело се оформува од него а и за пониските им препорачувам ако сакат да се извишат само одбојка да тренираат посебно на девојките, никаква кошарка никакви бакрачи се знае одбојкарките имаат најубаво тело http://gallery.photo.net/photo/9511511-md.jpg
Обожавам одбојка, најубав спорт.. Секоја година си купувам топки и ги дупнувам Сега баш си купив, ама немам со кого да играм
Тренирам одбојка веќе две години и е дефинитивно најубав спорт. Многу убаво тело оформуваш и како што кажал некоја над мене добро е за ниските девојки кои сакаат да се извишат, бидејќи и јас бев многу ниска ама пораснам многу!
Ја мразам одбојката од дното на душата (навистина). Си немам поим од одбојка и не би сакала да си имам.
за сите што сакат и се во скопје многу е убаво во форца мн добри тренери има и мн се слабее кога почнав само со одбојка за 2 недели 3кила си носам по едно шисе вода и цело го пијам за време на пауза за слабеење е 5+ 800 ден за два пати е има од 4 па нагоре за сите возрасти
Јас ја обожавам одбојката,според мене е најубав спорт.Тренирам веќе три години во Форца во Скопје и презадоволна сум.Има супер тренери и одлична дружба