Дали некој го гледа The CEV EuroVolley 2023 во Скопје? Се надевам дека нашите одбојкари ќе направат голем успех..да им помогнеме со гледање на нивните натпревари во Борис Трајковски арена.. https://www.cts.eventim.si/en/artist/cev/?affiliate=V82
Каде може да се гледа денес одбојка Македонија - Италија ? На која веб страна ? Моментално не сум во Македонија па страната на А1 не е достапна.. Благодарам однапред
Јас сакам да тренирам одбојка, имам 26 години и немам претходно играно, па така незнам во кој клуб би можел да почнам како почетник. Ако има некој информации нека ми каже баш имам мерак. Инаку машко сум ако тоа има некаков удел
Здраво, имам тренирано одбојка во средно околу 2 години, сега имам 22, па би сакала да продолжам со тренирање, може и рекреативно. Дали некој знае каде би можела да се обратам или да побарам? Сѐ што успеав да најдам беше за помали возрасти.
здравоо, моментално сум 9 одд но за неколку месеци ќе одам во Битола за средно. Обожавам одбојка но, бидејќи живеам во село и најблискиот одбојкарски клуб е 25 км далеку, а превоз немам, би сакала да се запишам во некој клуб во средно. Дали знаете некои клубови? знам дека пелистер волеј е популарен но немам никакви информации. Може ли некој да ми препорача нешто, па дури и да ми даде број. сериозна сум нигде не најдов број