Хаххаа и она само седеше. Па почна да кака. Па ние и аплаудираме, се радуваме. Јас ко луда и викав "гомно, гомно" Она живи радости. Мајка ми еднап ме гледа и вика, ете од кај она научила гомно да вика
Мене па ич не ми се свиѓаат. Како партали се направија, среќа еден пар му имав земено. Памукот не баш мек (како од ваикики на пример) и се раширија. Абр никакви
Од ваикики и зара. Од ваикики ми се поубави, не се излитени абе немаат мрднато. Ама сега ни двете не работат. Е не знам оној аутлет на ваикики дали работи и дали има, не сум била. Мн е зезнато перидоов, ништо нрма кај да се купи
Од Тритекс? Мене женските ми се супер, машки немам купено... @kukla21 незнам, јас пред 2,3м ги купив од продавница.
Незнам за кој модел на Тритекс збориме. Еве ги, не се мрднати ни боја избледена, нит самите ѓаќички попуштил матерјал. Многу убав памук и не како лист хартија дебелина, 2недели на море ги изнаносе во вода и на плажа. Нит од солта избледе бојата, нит матерјалот се уништи од солта, а ни од песокот на плажа не се направија крш како останатите.Долен веш му перам на 60степени за разлика од други гаќички овие не меднаа.Другите модели на тритекс како боксерки се крш ене ги у фјока стојат, зашто е сосема друг матерјалот безвезе . Внук ми ден денес е само со тритекс гаќички од овој модел. Од Вајкики да, океј се овој модел за разлика од останатите тенки памуци.
Незнам јас имам женски 5, не се мрднати, ни боја, ни растргнати, памукот е многу поубав од сите други што ги имаме.
@kukla21 овие од тритекс што ги има постирано софи и мене ми се имаат погодено, ама само овој модел. Имаме и други што се развлекуваат. Само е малку подебел памукот. Дефинитивно и мене тие од ваикики најдобри ми се имаат погодено, само тешко ги начекувам (ама зошто мојов ситнурајко уште долни од кај нив носи 18-24).
И јас имам од Тритекс од моделот на Софи, задоволна сум многу. А боксерки од Џамбо му купувам, не е лош и тој квалитет.
Од локална продавница за долен веш. Низ ск не знам каде би можело да ја има марката. Инаку еве еден линк од продавни за деца од бт, вршат мислам достава од таму ја пратив и сликата, ама види распрашај се кај вас некое продавниче за долен веш, затоа што овде малку поскапи ги продаваат https://www.facebook.com/blagoberti
Еве 3 пара, другите за перење се изглеа. Перени којзнае колку пати, на 60 и 90, сушам во сушара на 60. Додека овие од Џамбо веќе и за фрлање се.. Еве и Тритекс маици и маици од некои др продавници... Се светло перам на 60. Бебешките работи од Тритекс ми се деформираа, бодиња и шпикозни, пижамите... А долната облека не сега за сега.
Зедов за проба од тритекс од едно маалско дуќанче. Цена 130 денари. На сајтот на тритекс под 170 нема. Нормални се?
Баш се изненадив да бидам искрена. Во маалсково дуќанче ќе купам 20, а во продавницата нивна 15. Бог да чува. Арно не порачав.