И мене ... Језиво стварно! Ако тоа на ќерките нивни недај боже им се деси, они ќе си свиркаат и баш ме боли уво?!! И жени, мајки, млади девојки и тетки коментираат. У кој правец отидовме... За сторителот ништо не пишуваше, само дека при односи го снимил чинот без девојчето да знае ни име ни презиме, незнаеме колку години има он и со тоа ја уценувал. Кретен!
Вчера гледав дел од интервју на Тара Симов. Во поткастот на Лазаров. Девојката раскажува за тешкото детство, и како што е редот кај нас, коментарите се ужас Не успеав да го зачувам линкот од фб.
Мизерија од народ сме, тоа ејас мислам дека треба да се направи психолошки тест пред да се има пристап до интернет, тоа што Тара раскажала своето трауматично детство не е ,, глумење'' жртва и истрауматизиран човек како што коментира овој исфрустриран и необразован господин. Тој мисли дека тоа е ,, јас да се пофалам колку тешко детство имам'' а далеку е од тоа! За да не жалат и величат, кој простотилук... Овој фејзбук не ни треба да има И јас го гледав ама не цело и ми се допадна, девојката е брутално искренаи има свој став. Храбро од нејзе што се осмелила да ја раскаже нејзината приказна, сигурно се срамеа и живеела во страв со години.
Еве јас какви одвратни коментари на Инстаграм најдов. Ај што ја ругаат девојкава, има еден што ги за*бава цело време дека коментираат како простаци. Тара им враќа, што ќе им се плаши
Еве јас какви одвратни коментари на Инстаграм најдов. Ај што ја ругаат девојкава, има еден што ги за*бава цело време дека коментираат како простаци. Тара им враќа, што ќе им се плаши
Истиве се тие шо се залагаат за доброта, почит, љубов и морални вредности, ама затоа први ќе фрлат камен по жена, геј особа или па сè што не им е по замисла и им мава по нивното кревко его. Хипокризија левел невозможен.
Така е! И пред се се верници коишто идат во црква, се крстат А после вреѓаат во коментари. Не оди тоа така