Верувај, поголемиот дел од мажите размислуваат вака. Независно од степенот на образование, кога станува збор за жени сите се едногласни и го делат истиот став. Само што не сите се дрзнуваат да се изјаснат јавно.
Не верувам дека поголемиот дел од мажите воопшто размислуваат или дека се добри во таа активност. А од онакви коментари на интернет мислам дека вришти потреба за внимание.
Коментарите вриштат на low IQ. Ништо повеќе од тоа. Нема ништо паметно во тоа да мислиш дека сите и се е направено за да ти служи само тебе (мажите).
Е да, и навредуваат жени за да се осетат супериорно над некого, оти нема како поинаку. Каде реков јас дека има нешто паметно во тие коментари?
аууу ахахахаха овие каснат два три века ако не и поќе ќе сме завршеле со стерилизирано куче oh don't threaten me with a good time
Така е Пацо. Ќутете и трпете, расипнички едни РАДИ ДЕЦАТА. Зачувајте ја фамилијата, сепак децата требит да гледаат и да трпат насилство редовно. Да знат утре што е маж.
Мажот е MAS, и ќе те тепа, и ќе те сака.. Одвратни старчишта. Целиот корен на проблемите лежи у нив. А ќе си речеш старост, зрелост, мудрост Замисли ја бабетинава ко свекрва како се понаша
Ја жалам снаата ако ја има. Се надевам не е тоа случај. Како и да е, потфрлила и со едукација и со човечност.
И утре ваква некоја ќе дојде и ќе ти расправа како денешнава младина не ја бивало, не знаеле за култура и почит денешниве генерации. Ужас!
Е ова е прост човек во буквална смисла на зборот..баш така изгледа и ваков став има ,претпоставувам сигурно нема ни дооформено средно образование нема ни што да се очекува ..жената од Авион се гледа дека правопис не знае за жал..и дека е од некоја рурална средина останата во 15век ..
Напротив, порано требаше да ги запознаваме, сега сами си се кажуваат пред време ич за луѓе да не ги есапиме.
Вака размислуваат 90% од таа генерација (кај некои повеќе кај некои помалце изразено) и да тука лежи проблемот за новите генерации… Тие се така научени, во такво време воспитувани и растени. Дека мора да трпи се шо ќе напрај мажо да се проголта за да не се срамат пред комшиите, да јадат ќотек ако требаако се напие, за децата (на кои воглавно им прават поголема штета со то) и ден денес има уште такви (наши потенцијални мажи) Дека швалерките се криви шо се пикаат а тој MAS е има право И така Пацето ви честита 8 март Од Сиднеј ви праќа поздрави
Да, жената не треба никаква слобода да има, не треба да излегува, треба дома да седи да раѓа деца и да готви ручециКоментаров е испод секое ниво, затоа многу жени ќутат и трпат зошто секогаш ќе се најде некој со овакви изјави. Протестот беше знак дека во ова општество со премногу случаи на фемицид и фаталните последици од семејното насилство треба да се промени нешто, а не монструмот да лежи два дена во затвор Се прашувам дали женава научила нешто во школо или само дремела на час по македонски? Неписмена е, ни точка ни запирка, многу правописни грешки... Катастрофа!
Вчера ми искочи ова и во шок бев, во коментари му пракаат стикери и му пишуваат браво. Луѓево се тотално одлепени, и после некој ќе ми рече како во "нивно време" многу се посветувало време на образование и култура. Sure Jan.