1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Одвратни коментари по социјалните мрежи

Дискусија во 'Слободно време' започната од Feminka22, 19 февруари 2023.

1. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.351
    Допаѓања:
    31.601
    Јас искрено не видов друг пост освен оној каде се качуваат по металните скали. Моја претпоставка е дека има големи шанси тие да сакале да ја видат црквата. Јас имам влезено внатре ама во период кога водата беше повлечена а црквата на суво. Инаку во делот каде се наоѓа и кога има вода е блиску до брегот. Може да се исплива до неа и веројатно тоа го направиле. И сигурно дека ќе бидат во костимите за капење кои ги имале нема ваљда у скафандери да се облечат.

На RainbowButterfly и Petar Pan 085 им се допаѓа ова.
  2. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.865
    Допаѓања:
    63.780
    Не знам дали ги читавте коментарите за тој 25 годишниот што силувал 14 годишно девојче кои наводно биле во љубовна врска. Куп пишуваат што барала таа со 25 годишен, па како оделе разголени денеска, па како гледале само за пари и сл. Дете што барало, со уште неразвиен мозок, наместо тој вол возрасен. Колку проста раја има во државава, страшно е ова.

На Panda00, Mumoftwo30, RainbowButterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. RainbowButterfly

RainbowButterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2014
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    881
    Зошто стално се брани злосторникот? Изгледа тие што го бранат самите се способни да го направат истото или го направиле. Што знам, мене така ми се чини.

На Panda00, Amellie13 и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.