Имате ли грам мозок бе. Жената си има мака. Ако со к се решаваа сите маки, немаше да има тажни жени Намерно не ја шкртам оваа. Не заслужила. Некој швалер да те ТРЕСНЕ Шо е со изразиве
Племе примитивно. Појма немаат ни од психологија, уште помалку од култура. Уф колку само посакувам кармата да е реална и сите што коментираат вакви бљувотини истото да ги стаса, се до детал и кога ќе побараат помош да им речат „најди некој швалер да те тресне од земја“. Гревчиња. Не знам ни зошто ме чуди ова. Сум читала вакви одвратни коментарии во статии каде некој се самоубил.
Па сигурно оваа Лидија од искуство ја треска нејзе швалерот па има одлив на мозок и не знае што пишува.Умре срамот.Жално за таа што си има мака и што поради вакви мизерии од жени што не е сфатена сериозно туку ја тераат на мајтап уште повеќе ќе се затвори во себе и ќе пропадне психички.
Замисли јас што немам дечко, а имам таков или сличен проблем, а освен тоа и сексуално вознемирувана, да побарам помош таму. Мене тогаш треба некој манијак да ме тресне според женава со мозок и со коефициент на интелигенција на колибри. Да му го кажеш ова на некој што бара помош е премногу злобно. А тие што се смеат на овој коментар ми се уште почудни. Швалер да те тресне! Но таа не е виновна, туку тие што ѝ дозволиле пристап до интернет.
Да ги споделиме овде "јакиве" батки Објавата: Коментари: Пишав коментар нешто за овие што го поддржуваат делово и убиецов, ме нападнаа дека сум курва и ороспија, дека ја бранам жената што имала афера, иако неа не ја ни спомнав. Колку прост народ околу нас. Го избришав коментарот, будала и јас што фатив на некој на Фејсбук да објаснувам. На Фб ако ги пријавиш, ќе ти одговорат дека не прекршуваат правило на заедницата. Пробано. А сериозно треба да се пријавуваат некаде, не е нормално колку психопати шетаат по светов. Да оправдаш кривично дело, значи и ти си потенцијален сторител на истото.
вреди вреди Личен опис коа ќе му се смени и цела држава ќе го гледа закрпен и ќе вртат поглед Да видиш како ќе се осеќа. Едниот образ надоле, другиот надоле, носот на десно.
Еве што одговараат од Фејсбук за вакви пријави на коментари и објави А од МВР ќе реагираат само ако е закана, навреда и говор на омраза кон некој значаен функционер, за вакви коментари не се замараат.
МВР за ништо не ги бива. Само за брачата, за татарите и шо рече, за функционери се замараат ние жените, шо сме, ништо, зашто да се замараат со нас само така, тепај ја, силувај ја, не те слуша? Пак. Шири говор на омраза, тоа не треба да постои, од ректумот на мужите после ќе искачаат затоа за вакви, у живо само Ко шо планира другар, ќе мести педофили и ќе ги тепа после. И му реков дека има длабока поддршка, и дека ако заглави во ќорка дека ќе му носам цигари за тоа добро дело. Само така со ваквите, на улица да го најде некој и да му рече ,,абе ти си тој шо се праи мајчин на Фб на жени, епа ела нешп да ти кажам'' Само така, какво црно МВР, задња рупа свирала се станати
https://shilomagazine.com.au/2023/0...-mvr-lazhe-nasilnikot-ne-e-lishen-od-sloboda/ https://shilomagazine.com.au/2023/0...prvo-majkata-pa-soprugata-i-na-krajot-deteto/ Оваа не е нормално веќе секојдневно по неколку случаи на претепани жени и деца.
Џабе е со идиоти да се расправаш, само живци губиш. Знаеш ли дека ако те изневери некој, пази сега, можеш да раскинеш/да се разведеш без никој да биде убиен? Какви дегенерици, оправдуваат убиство. Затворете ги онака превентивно.
Леле озбилно ли е напишано ова?????? Ропак скапан. Треба овој со име презиме и слика да биде постиран Нека дое ќе го дисциплинирам јас со дисциплински бокс у тоа фацата неандерталска
@Ugly Duckling, боже мили и овој, а и многу други со коментариве и однесувањето воспитуваат деца... Што да кажам, дегенерици, потоа имаме деца-силувачи, насилници, убијци...
Од мое искуство, на фејсбук многу ретко бришат содржина што не е на англиски. Слики и видеа што ги прекршуваат правилата бришат, ама текстуални коментари и постови скоро никогаш. Пошто целиот процес на проверка и бришење е автоматизиран, не работат луѓе на тоа.
Изумив дека е дозволено со име. Едитирано. Муабетот беше дека 10 пати смеело, не по лице за да не огрди, од половина надолу само.