Си заборавила, тие биле тепани од нивните родители на времето и ништо не им фалело. А не знаат колку им фали...
Генеациските трауми се решаваат со работа на себе, со помош на психолози и сл, а не се предаваат понатаму. Се додека ги предаваме од колено на колено ќе мислиме дека тоа шо не млателе ко магариња за требало, не требало е најболје нигде нема да мрднеме и децата ќе бидат се полоши и полоши.
Куропаченички. И овие мајки се, и ќе бидат. Стока. ЕДИТ: И им се глеа интелегенцијата шо не разбираат дека е фејк профил за да пецаат педофили.
И да е и да не е фејк профил, овој синдром на жртвата е крива (работава како била облечен) од такт ме вади. Би ги мавала со прачка ко оние у Индија. . Не господинов шо решил да им праќа видеа или што ти ја знам н дете од 12 години, он никако не е крив, девојчето е криво шо му вратило. Ама може ваквите по дома си ги имаат па затоа ги штитат.
и за најмала работа ќе напраат да се испокараат. *ne znam dali spagja vo odvratni,no ne mi teknuva kaj da gi stavam na dr mesto
Не знам кој им ја менаџира страницата на инста на Убавина и здравје ама толку им се лоши објавиве што морав да ги одследам. Во најмал рака невкусни, секако омаловажувачки. Мотивирачки не се, а мене не ми се ни смешни, повеќе ми личи дека ги пишувал некој што си има лични фрустрации. И имаат стотици и илјадници лајкови:
Овој Нијас Китаноски кога просеше по групите арно му беше. Повеќе жени му имаат помогнато отколку мажи. Грев, гревосан.