Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Одговори на прашањата од екстерно

Дискусија во 'Канта' започната од smiley16, 26 декември 2013.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sinus2

Sinus2 Нов член

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ако ги има некој одговорено прашањата по ПРОГРАМСКИ јазик -ПМА нека ми ги прати во ЛП :)

2. gradzanskoeksterno

gradzanskoeksterno Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    хИТНО ИМА ПОТРЕБА ОД СИТЕ ОДГОВОРИ ПО ЕКСТЕРНО ГРАЃАНСКО ВЕ МОЛА СТО Е МОЗНО ПОБРЗО ДОКОЛКУ НЕКОЈ ГИ ИМА

3. doktorka95

doktorka95 Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    ne bi se slozila so tebe...zaso profesorite vikaa: 50 % od prasanjata se za 2, so ke rece po nekoja logika treba skalata da bide sledna: 15 poeni - 2, 15-20/3, 20-25/ 4, 25-30/ 5 bi trebalo da bide , po nekoja logika so ja kazuvaat profesorive....

4. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    абе луѓе ја лани имав 10000% 5 грешни ако не и поеќе а имав 5ка затоа без гајле ;)

5. doktorka95

doktorka95 Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    so 24 tocni imas 5[/quote]
    ne bi se slozila so tebe...zaso profesorite vikaa: 50 % od prasanjata se za 2, so ke rece po nekoja logika treba skalata da bide sledna: 15 poeni - 2, 15-20/3, 20-25/ 4, 25-30/ 5 bi trebalo da bide , po nekoja logika so ja kazuvaat profesorive....[/quote]
    абе луѓе ја лани имав 10000% 5 грешни ако не и поеќе а имав 5ка затоа без гајле ;)[/quote]
    abe da ti kazam pravo i jas imav okolu pet lani zgreseno i toa sigurno greska mi bea uste koaj izlegov znaev dekami se gresni pa dobiv 5 makedonski, no sepak , da ne napravile nekoja promena godinava...koj znae so ke im tekne, ke recat a godinava vi gi dadovme prasanjata sea kriteriumite ke gi stegneme malce...ama da se nadevame deka ne e taka...

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  6. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    ne bi se slozila so tebe...zaso profesorite vikaa: 50 % od prasanjata se za 2, so ke rece po nekoja logika treba skalata da bide sledna: 15 poeni - 2, 15-20/3, 20-25/ 4, 25-30/ 5 bi trebalo da bide , po nekoja logika so ja kazuvaat profesorive....[/quote]
    абе луѓе ја лани имав 10000% 5 грешни ако не и поеќе а имав 5ка затоа без гајле ;)[/quote]
    abe da ti kazam pravo i jas imav okolu pet lani zgreseno i toa sigurno greska mi bea uste koaj izlegov znaev dekami se gresni pa dobiv 5 makedonski, no sepak , da ne napravile nekoja promena godinava...koj znae so ke im tekne, ke recat a godinava vi gi dadovme prasanjata sea kriteriumite ke gi stegneme malce...ama da se nadevame deka ne e taka...[/quote]
    i toa e mozno :?: :?: veke neznam sto da kazam za ekstrnovo

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  7. natasha7

natasha7 Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    31. Средство за остварување на деловната политика во понатамошната разработка претставува:
    32. Политиката треба да претставува кодекс на етички и морачлни принципи, која не треба да почитува:
    75.Кога претпријатието носи плански одлуки за целите, политиките и плановите, за да бидат остварливи, одлуките треба да бидат и:

Ај ако ги знае некој овие по менаџмент нека ги напишее :*

8. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    Луѓе дајте ве молам по математика одговорите по новиот редослед што се прашањата :sweat: ве молам итно ми требаат

9. ElenaRisteska

ElenaRisteska Истакнат член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    9
    Дечки еве ГРАЃАНСКО на кого му треба :)

Прикачени фајлови:

10. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    ЛУЃЕ ВЕ МОЛАМ МАТЕМАТИКА ОДГОВОРИТЕ ПО НОВИОТ РЕДОСЛЕД ШТО СЕ ЗА УТРЕ МИ ТРЕБА ИТНО :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat:

11. Rapunzel1990

Rapunzel1990 Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ve molam za MATEMATIKA ZA EKONOMISTI 4 god odgovorite od prasanjata :(

12. Nataska-brasnar

Nataska-brasnar Активен член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    12
    благодарам

13. feminka122

feminka122 Нов член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    abe da ti kazam pravo i jas imav okolu pet lani zgreseno i toa sigurno greska mi bea uste koaj izlegov znaev dekami se gresni pa dobiv 5 makedonski, no sepak , da ne napravile nekoja promena godinava...koj znae so ke im tekne, ke recat a godinava vi gi dadovme prasanjata sea kriteriumite ke gi stegneme malce...ama da se nadevame deka ne e taka...[/quote]
    i toa e mozno :?: :?: veke neznam sto da kazam za ekstrnovo[/quote]
    taka ni kazaa..so 8 imas 2,so 13 imas 3,so 18 imas 4 i so 24 imas 5..i poubavo mi e da mislam deka e tocno za da ne se nerviram :D

14. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Едно прашање до оние кои полагаа математика, дали кај вас во некои од задачите/решенијата не ви се покажуваа одредени знаци како на пример плус/минус/Пи/множење...?

15. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.549
    Допаѓања:
    5.897
    Ги има некој прашањата и одговорите??

16. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.549
    Допаѓања:
    5.897
    овие ли беа сега?

17. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Кога ќе бидат објавени прашањата за екстерното? Кај нас досега ништо немаат кажано. :?: :?:

18. MoonChild

MoonChild Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    91
  19. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Ха ха ха. Само што ги разгледав прашата по Биологија и немаат апсолутно никаква врска. Неека се фрлат во Темза тие што ги измислувале.

20. jolo

jolo Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2013
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    378
    Луѓе што е со сајтов за прашањава, таман почнав да ги разгледувам и наеднаш сајтот престана да работи
    Not Found

HTTP Error 404. The requested resource is not found.
    Дали некој има информација што е работава, дали намерно ги тргнаа или од многу отварања го блокираа? И да, тие што успеав да ги видам онака се, за Iва год гимназија, хемија има поише задачи отколку прашања. Безвезе..

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.