Одговори на прашањата од екстерно

Дискусија во 'Канта' започната од smiley16, 26 декември 2013.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sinus2

Sinus2 Нов член

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ако ги има некој одговорено прашањата по ПРОГРАМСКИ јазик -ПМА нека ми ги прати во ЛП :)

2. gradzanskoeksterno

gradzanskoeksterno Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    хИТНО ИМА ПОТРЕБА ОД СИТЕ ОДГОВОРИ ПО ЕКСТЕРНО ГРАЃАНСКО ВЕ МОЛА СТО Е МОЗНО ПОБРЗО ДОКОЛКУ НЕКОЈ ГИ ИМА

3. doktorka95

doktorka95 Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    ne bi se slozila so tebe...zaso profesorite vikaa: 50 % od prasanjata se za 2, so ke rece po nekoja logika treba skalata da bide sledna: 15 poeni - 2, 15-20/3, 20-25/ 4, 25-30/ 5 bi trebalo da bide , po nekoja logika so ja kazuvaat profesorive....

4. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    абе луѓе ја лани имав 10000% 5 грешни ако не и поеќе а имав 5ка затоа без гајле ;)

5. doktorka95

doktorka95 Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    so 24 tocni imas 5[/quote]
    ne bi se slozila so tebe...zaso profesorite vikaa: 50 % od prasanjata se za 2, so ke rece po nekoja logika treba skalata da bide sledna: 15 poeni - 2, 15-20/3, 20-25/ 4, 25-30/ 5 bi trebalo da bide , po nekoja logika so ja kazuvaat profesorive....[/quote]
    абе луѓе ја лани имав 10000% 5 грешни ако не и поеќе а имав 5ка затоа без гајле ;)[/quote]
    abe da ti kazam pravo i jas imav okolu pet lani zgreseno i toa sigurno greska mi bea uste koaj izlegov znaev dekami se gresni pa dobiv 5 makedonski, no sepak , da ne napravile nekoja promena godinava...koj znae so ke im tekne, ke recat a godinava vi gi dadovme prasanjata sea kriteriumite ke gi stegneme malce...ama da se nadevame deka ne e taka...

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  6. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    ne bi se slozila so tebe...zaso profesorite vikaa: 50 % od prasanjata se za 2, so ke rece po nekoja logika treba skalata da bide sledna: 15 poeni - 2, 15-20/3, 20-25/ 4, 25-30/ 5 bi trebalo da bide , po nekoja logika so ja kazuvaat profesorive....[/quote]
    абе луѓе ја лани имав 10000% 5 грешни ако не и поеќе а имав 5ка затоа без гајле ;)[/quote]
    abe da ti kazam pravo i jas imav okolu pet lani zgreseno i toa sigurno greska mi bea uste koaj izlegov znaev dekami se gresni pa dobiv 5 makedonski, no sepak , da ne napravile nekoja promena godinava...koj znae so ke im tekne, ke recat a godinava vi gi dadovme prasanjata sea kriteriumite ke gi stegneme malce...ama da se nadevame deka ne e taka...[/quote]
    i toa e mozno :?: :?: veke neznam sto da kazam za ekstrnovo

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  7. natasha7

natasha7 Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    31. Средство за остварување на деловната политика во понатамошната разработка претставува:
    32. Политиката треба да претставува кодекс на етички и морачлни принципи, која не треба да почитува:
    75.Кога претпријатието носи плански одлуки за целите, политиките и плановите, за да бидат остварливи, одлуките треба да бидат и:

Ај ако ги знае некој овие по менаџмент нека ги напишее :*

8. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    Луѓе дајте ве молам по математика одговорите по новиот редослед што се прашањата :sweat: ве молам итно ми требаат

9. ElenaRisteska

ElenaRisteska Истакнат член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    9
    Дечки еве ГРАЃАНСКО на кого му треба :)

Прикачени фајлови:

10. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    ЛУЃЕ ВЕ МОЛАМ МАТЕМАТИКА ОДГОВОРИТЕ ПО НОВИОТ РЕДОСЛЕД ШТО СЕ ЗА УТРЕ МИ ТРЕБА ИТНО :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat:

11. Rapunzel1990

Rapunzel1990 Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ve molam za MATEMATIKA ZA EKONOMISTI 4 god odgovorite od prasanjata :(

12. Nataska-brasnar

Nataska-brasnar Активен член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    12
    благодарам

13. feminka122

feminka122 Нов член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    abe da ti kazam pravo i jas imav okolu pet lani zgreseno i toa sigurno greska mi bea uste koaj izlegov znaev dekami se gresni pa dobiv 5 makedonski, no sepak , da ne napravile nekoja promena godinava...koj znae so ke im tekne, ke recat a godinava vi gi dadovme prasanjata sea kriteriumite ke gi stegneme malce...ama da se nadevame deka ne e taka...[/quote]
    i toa e mozno :?: :?: veke neznam sto da kazam za ekstrnovo[/quote]
    taka ni kazaa..so 8 imas 2,so 13 imas 3,so 18 imas 4 i so 24 imas 5..i poubavo mi e da mislam deka e tocno za da ne se nerviram :D

14. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Едно прашање до оние кои полагаа математика, дали кај вас во некои од задачите/решенијата не ви се покажуваа одредени знаци како на пример плус/минус/Пи/множење...?

15. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.572
    Допаѓања:
    5.906
    Ги има некој прашањата и одговорите??

16. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.572
    Допаѓања:
    5.906
    овие ли беа сега?

17. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.896
    Допаѓања:
    4.903
    Кога ќе бидат објавени прашањата за екстерното? Кај нас досега ништо немаат кажано. :?: :?:

18. MoonChild

MoonChild Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    94
  19. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Ха ха ха. Само што ги разгледав прашата по Биологија и немаат апсолутно никаква врска. Неека се фрлат во Темза тие што ги измислувале.

20. jolo

jolo Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2013
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    378
    Луѓе што е со сајтов за прашањава, таман почнав да ги разгледувам и наеднаш сајтот престана да работи
    Not Found

HTTP Error 404. The requested resource is not found.
    Дали некој има информација што е работава, дали намерно ги тргнаа или од многу отварања го блокираа? И да, тие што успеав да ги видам онака се, за Iва год гимназија, хемија има поише задачи отколку прашања. Безвезе..

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.