Дали некоја ја гледа Одземање животи или немате време од турскине заостанати серии? Ова е аргентинска серија на МТМ телевизија, а веќе се дава и во други македонски градови на локалните телевизии. Во главната улога е Факундо Арана, познат како Иво од Дивиот ангел. Серијата е многу убава, нема плачење и сплетки како во други шпански серии а се работи за трговија со млади девојки.
Сакаш да кажеш дека тука Хуан Пабло нема да открие дека на неговото дете уствари му е и дедо и прв братучед,но и покрај тоа ќе ја љуби Флоренсита до крајот на животот?! Мислам сериозно ми е језива категоријава кога ќе видам за кое се недело е отворена тема! Поим немам кој е филмов,ама мтм...шпански?! Не може да е добар!
A добро е тоа што се дава на Сител и Канал 5? Изместени се критериумите. А има разлика и кај шпанските. Серијава е аргентинска и не е од тие плачки шпански серии. Ама добро, за ниските вкусови си постојат Прељубници, Љубов и не знам што, Лале, Џанан и такви серии.
Шала на страна, не за џабе јас сакам у Аргентина да живеам - овој Факундо (па уште и името какво му е леле леле, гризење усни) ми е неверојатно секси А серискиов не го знам, се соблекува ли барем некој аир да видам?
Посветена су ја на Лале,у ист термин ни ја даваат,а на пола ми ја фаќа хм...Лисјата паѓаат,не можам. Тој си е критериумот,шо да му праа!
Некогаш се соблекува Темата е доста тешка, трговија со девојки, а дијалозите се доста испревретени и некогаш и несфатливи.