Мене тие ми се скроз неподносливи, посебно Мави. Не можам да ја слушам кај што се лигави. Сите грешат, само таа секогаш е во право.
A hasibe mi e posebna bukvalnoo hahaha se mazheshe sinoka samo da si go vrati zlatotor hahahhaha epten e jaka
Почнав да го гледам филмов на турски со српски превод, и стигнав до 58 епизода, пишуваше дека е последна, ама не е! И сега понатака епизодите ги нема, а баш ми беше добар за тепање време. Кај да ги најдам останатите епизоди, знае некој?
Да, ама понатака кога Спојлер Пембе ќе почне да им се одмаздува со синхронизацијава кај нас, ушобол ќе е
Спојлер ќе биде тоа уште малку сеа она ќе мисли дека оној што и прати писмо на рефика дека и е љубовник и ќе каже као демек има некој и тогаш мислам дека ќе е извадат од дома и ќе поче да соработува со фајсел за да им се одмазди па он ќе им ја земе куќата ќе и ја даде на пембе па ќе ги изнрка па факсел ќе ја уценува мави охоо мн интересен ќе биде како што поминуват епизодиве
По напнато ќе биде. Сакам да ми ја дадат Пембе само на 5 мин, да и ја искубам косата Се надевам дека нема да и простат на крај