Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Одмазда (Revenge)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од femina90, 23 септември 2011.

1. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^ Тетка вики вика September 22, 2013.
    Али ќе видиме дали ќе биде таа дата сигурна.

Инаку новости за 3тава сезона Ешли нема да ја има веќе, ќе си оди од серијата...
    http://uk.eonline.com/news/431247/reven ... f-the-show

На SparkyAngel и Mishela им се допаѓа ова.
  2. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    Гледам не се сите тука за Емили и Даниел, и баш ми е мило зашто ги нејќев уште од почеток :) И двајцата се лажат и манипулираат, па тоа ли е пар |(

Мора да признаам дека и јас ги сакам Ејдан и Емили, иако не можам да се одлучам помеѓу него и Џек, сепак за Џек сум уште од почеток, и зошто така викате дека не бил убав, мене па баш ми е убав глумецот, ама секој со различен вкус :) Со кој и да е Емили од овие двајца ќе си бидам среќна :)

3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^ Најголема шанса има на крај да испадне со Џек, иаку не ми се ич пар и Џек ми е мене страшно муле.
    Секој со различен вкус и размислување, али мене Ејдан ми е малку себичен и не ја сваќа Емили до крај како што вика дека ја сваќа, и не знам али за прв пат некој англичанец да ми е онака одбивен, фејк ми е дури.
    Она живее живот за ОДМАЗДА, колку и јас да не се согласувам со таа идеа, она цврсто си верува во неа.
    Едниствен кој потполно ја разбира и и помагаше во се е Нолан, никој друг.
    Со Даниел се убедливо нај пар, али реално колку имаат можност да останат на крај заедно откако он ќе ја открие вистината за неа, а ќе биде тоа на последната сезона, која и да била таа.
    Хемија фршти меѓу нив, веројатно зашто и во приватен живот се заедно, ама нема ништо поубаво од природна глума, т.е нешто што не се глуми туку што го доживуаат, и не може да се скрие.

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Колкави се шансите Ејден да биде уште жив и во третава сезона !? :wasntme:
    Ќе се откажам од серијава ако го тргнат, ептен ми е срце. :$ Всушност, нема да се откажам во никој случај ама „ќе загине дел од мене“, буквално! :D
    Јас мислам дека е само суров, исто како и Емили. Но многу ми се пар и не би сакала да ја гледам Емили со теле како Џек - многу е мекуш, наивен, импулсивен, јазикот и делата му се пред умот - ич не размислува, ко удрен од гром ми е - врска нема, а мисли дека сè си знае, а уствари поима нема од животот. Многу ми е промашен лик, дури не знам дали мутав мекуш се вистинските изрази кои го опишуваат. :|

Даниел ми е симпатичен, како мачорче кое преде е кога е со Емили, ама не ми се пар како за во серијава.
    Баш супер - ако добро сфатив заедно се во приватниот живот? - баш ми е мило, надвор од серијата ми се ептен лајки лајк. Па и тоа сакав да го кажам - без сомнение би ги споила вон границите на Ривенџ, темпирани се како бомба. ]:) :D

А, тоа сакав да прашам - чие е детето што го носи Шарлот, побогу !? Нешто ми вели дека не е од Деклан. :?:

На AnaKarenina, Dog-lover, Tiki-lolipop и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Ги изгледав двете сезони за многу брзо време.Морам да кажам дека првата сезона е далеку подобро од втората.Некако во втората се изгуви идејата,самата смисла на серијата.Добро е некако кон крајот од втората ја оправија.За најпар ги избирам Емили и Ејдан,но некако тој не ја разбира најдобро,сега ќе видиме во третата сезона како ќе се одвиваат работите помеѓу Џек и нејзе.Се надевам дека веќе еднаш ќе им се одмазди во оваа сезона и ќе заврши со 3 бидејќи ако продолжат ќе ја затупат работата.

На poison.ivy и figgiMK им се допаѓа ова.
  6. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Од вчера почнав да ја гледам серијава многу ми е интересна, како и секогаш станувам зависна и на ден по 5-6 епизоди гледам :)

7. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Многу убава серија ее..гледам почнале и на FOXlife да ја дават...

8. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Кога почнува 3 сезона? :wasntme:

9. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    На 30ти септември почнува 3та сезона, за нас на 31ви. :)

10. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Лил, изгледа си многу заљубено, девојчуле. :P
    Септември има 30 дена. :wasntme:

Инаку, остај денови и месеци, Хипстер погоре има пишано дека нова сезона на 22ри септември, ова дека на 30ти излегува новата некоја понова информација е или?
    Толку ми е досадно, со душа чекам нова епизода од било која серија, не се трпи вака. :|

11. EleonoraLovato

EleonoraLovato Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    676
    јас почнав да ја гледам на фокс лајф уште пред еден месец, ама многу се назад изгледа,прочитав на темава шарлот трудна?!
    дајте линкче да симнам сезоните, што побрзо да ја изгледам :lol:

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Хаха какво теле сум. :rofl: Нормално дека календарот покажува за август, и баш вчера гледам дека 31ви август се паѓа сабота и се чудам кога знам дека во понеделник си ја гледам серијава. :D
    Според мојата програма за серии на телефонов, а и официјално, на 30 септември (за нас) почнува 3та сезона, епизодата се вика Fear.

Конрад и Емили стрелани. :o Нормално, во серијава се прикажува на промо клиповите дека секој втор е стрелан, и на крај еден го крка за сите во цела сезона. :D

http://www.youtube.com/watch?v=ZhZH9-WTYPg

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Ја гледам на фокс, ама таму мислам дека се е измешано и незнам која-која епизода е :| сега новава сезона одвај чекам да почне ако има некој линк нека даде, баш сакам да ја гледам,предобра е :D

14. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    А од кај сега ви истекна тоа дека бебето на Шарлот не е од Деклан? Јас не видов нешто да покажаа во врска со тоа :) Кој ќе чека уште цел месец до новата епизода :geek:

15. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Мнооооогу добра серија. Ептен се заразив :inlove:

16. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    Од каде тоа дека бебето не е од Деклан? :fubar:
    инаку сум пресреќна и Ејден ќе го има во новава сезона.http://en.wikipedia.org/wiki/Revenge_%28season_3%29

17. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Епа еве, Мишела пишала :) или само нејзина претпоставка е ова, не знам :)

18. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Јас последниве неколку недели ги изгледав првите две сезони.
    На рекламата на Фокс лајф ми делуваше крајно неинтересна, ама се навлеков на серијава, едвај чекав да ми заврши испитната за да продолжам кај што сум застанала.

Узбуна направив откако ја изгледав сцената со Емили и Џек, помислив дека има уште една епизода плус. Па почнував да симнувам се живо и диво од интернетов, за на крајот да налетам на истата та истата епизода. Цела вечер утепав барајќи непостоечка епизода, а не сакав да ја отворам темава заради спојлери.

Ејдан ако не го вратат се откажувам од гледање, од старт да си кажам :!:
    Не можам да ја замислам Емили со подобар маж до неа (колку сакаат нека го јачаат Џек, мекуш си е и точка /а за Дениел да не праам муабет, нека си го вози само во реален живот, баш е секси :wasntme: )

19. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Значи исто! Буквално од збор до збор се согласувам :D

20. didicool

didicool Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    85
    женски да не знаете некоја информација кога ќе излезе нова сезона? и јас се навлеков во серијава и едвај чекам уште :lol: