Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Одмазда (Revenge)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од femina90, 23 септември 2011.

1. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ииии ме изненади Даниел, мислев и се подал, он и го кренал фустанот само, кој џентлмен! :D
    Конрад многу веројатно ќе биде докрајчен до крајот на сезоната, а Ејдан до кај ќе оди не знам. Емили е премногу навлезена во одмаздата, за да сега се кае, доцна и е.

На Elena69221 и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  2. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    ^ Па и каков осмех ѝ даде на Французинкава, човек ќе си помисли ѝ се предал со душа и тело :wasntme:
    Ејдан ме изненадува, којзнае какви планови крои :^)
    А Емили очигледно ептен се унесе во одмаздава, па губи тло под нозе.
    Само Нолан да не се изгуби како тотално спореден лик, а таков ќе стане ако вака продолжи сценариото. Сакам да го видам во revenge-y акција, баш добро му лежеше тој стил :)
    Вака ќе остане само магацин за стварите на Емили |(

На Elena69221 и LilBaby им се допаѓа ова.
  3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    :o
    Конрад намерно ја направи бељата за да погине отецот? Ете уште еден пречкртан од сликата.
    И кај можат Ејдан и Емили еден без друг, конечно добивме објаснување на време, едноставно нема залудно потрошена епизода, се си дознаваме со време. :lol:

На alekce83 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. AnaKarenina

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Знаев дека Ејдан нема туку-така да ја предаде Емили, уште од првата епизода чекав да видам како ќе изиграат тимски. Ептен сакам да ги видам заедно на крај ^_^
    [​IMG] [​IMG]

И претпоставував дека нешто ќе се случи со Конрад, инаку ќе нема материјал за цела трета сезона ако сега признае за сите дела. Само што, мислев дека Викторија ќе направи некоја ујдурма, поверував дека Конрад има грижа на совест, ама њет!
    Туку, само мене ли ми е антипатична Французинкава? :^)
    Сега со Џек ли ќе се бафта?
    Наидов на слики на интернет од 5тата епизода
    [​IMG] [​IMG]

И само уште нешто - стајлинзите на Нолан!! :rofl:

На Elena69221, teddybear и alekce83 им се допаѓа ова.
  5. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Знаете ли кога ги провалив Ејдан и Емили дека работат заедно?На забавата на Нолан, кога се појави Ејдан со Викторија на крајот Нолан ќе и рече на Емили само за Викторија а за Ејдан ништо.Е тогаш ги фатив дека работат заедно :lol:
    Конрад-искрено ме прелажа!Е сега што се случило по пат незнам(дели можеби отецов му признал се, дали Викторија го подметна ова или пак Конрад ја провали Емили уште на старт, а можеби и како крајна опција Викторија и Конрад да се заедно и ова само да им е уште една фарса :^) )
    Џек-за момент во базенот со косата залижана ми беше секси.Но карактериот му е толку глупав што веднаш го заборавив тој момент.
    Дефинитивно можам да кажам дека после три епизоди идат накај добро, само така нека продолжат.

6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Оф срце ми е Нолан, жими се да е реален одма би го зела за маж без да размислам два пати... нај нај најдобар лик ми е во секоја смисла на зборот. :P :inlove:

Добро почнаа, ми се допаѓа, нека продолжат вака. :)

На AnaKarenina му/ѝ се допаѓа ова.
  7. AnaKarenina

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Не знам дали имате навика да гледате bloopers од сериите :) Јас едвај чекам да заврши сезоната за да ги изгледам :wasntme: На некои им се руши филингот за сериозноста на серијата, а за сите станати - еве bloopers од втората сезона :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=qJXBX9ubCDE

На teddybear и LilBaby им се допаѓа ова.
  8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Хохохо :rofl:

Нолан и Патрик, се намирисуваше некаде во воздухот после тие неколку средби. :lol:
    Ејдан не е нормален што го мести Џек, Емили ќе го убие. Убаво му кажа Емили да се тргне оти не е за вакви работи, тој ќе докажува дали Конрад намерно ја подметнал несреќата. Седи си мадро мореее, ќе го изедеш подебелиот крај. :D

И да не се заборави оваа сцена, темптејшн. :lol:

Трејлер за следната:

http://www.youtube.com/watch?v=B4Itl0q9voU

9. AnaKarenina

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Стварно не му требаше ова на Ејдан, ама па и Џек ме изнервира. Се прави многу паметен, крои стратегии, а поим нема со кого си има работа |( Ептен ми е плачко!
    Nolan is back in the game! :rock: Ќе биде интересно со него!
    Шарлот ептен ја запоставија, само одвреме навреме ќе се појават шишките нејзини во серијава и толку.
    Туку, само мене ли некогаш ме ежи пластичната насмевка на Викторија? :^)
    Ама со Конрад во комбинација ми се hilarious!

“While I adore performance art, why don’t you just get on with it?”
    — Victoria Grayson

:rofl: :rofl:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  10. AnaKarenina

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Аууу Викторија, добро изиграно!
    За момент помислив дека стварно Шарлот е виновна, почна да станува иста како мајка и.
    Само баш ме интересира како ќе се справи сега Викторија со Патрик... од толку голема љубов заслепена е. Ама не верувам дека толку брзо ќе го тргнат, ќе се мушнува лево десно сигурно. Ако ништо друго како љубовник на Нолан :wasntme:
    А баш пред некое време си помислив како во две сезони и две веридби Емили никаде не покажа ни слика од семејството :^) И сега замислувам како ја објавуваат во списанието, некоја далечна роднина на вистинската Емили ги препознава, па ја контактира :?:
    Or maybe not.
    Патем, Емили со по некоја солза и веќе чуена приказна го сврти Даниел? Толку лесно?
    What a men |(

Туку, налетав на цитатов од Barry Sloane:
    (on his character Aiden Mathis)
    I think that he loves Emily beyond himself. And, even though it’s cliche to say it, he would die for her. It’s not really about him anymore. He’s lost everything and he’s going to do it for her.

:wasntme: :wasntme:

На 1209 и teddybear им се допаѓа ова.
  11. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Океј, премногу се фокусираат на геј сцените, али се дур е Патрик полугол, одговара. :D

Патрик е опасен играч, и чим сеуште контактира со бившата жена, значи она можеби и не му кажала многу вистини на Нолан, па оттаму може Патрик игра за да го придобие Нолан, а наш Нолан пати за љубов. :D

И како стар лисец ко Конрад ја изџвака приказната на Шарлот? Јас сепак мислам дека Ејдан има врска со сообраќајката, ама ај да видиме како ќе се одвиваат понатака епизодите.

12. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    И јас исто мислам дека Ејдан има врска со сообраќајката. Патем, многу беа убави така заедно со Емили во последната сцена. :)

13. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Јас малку критички ќе се осврнам на последнава епизода
    Иако имаа добар старт, некако приказнава пак ми оди по старо, Емили скарај се со Даниел, смири се, а на страна карај се со Ејдн па бакнувај се.И да заборавиме на трета страна помагај ми на Џејк
    Даниел според мене е најлесно да се манипулира со него.Како си ја проголта приказната на Емили, за 5 минути успеа да го сврти.
    Конрад исто така, успе да прежвее се и сешто а наседна на приказната од Шарлот и Викторија така лесно, но ајде тука ми е и малку разбирливо бидејќи се ќе направеше да се смири со Шарлот.
    Шарлот дефинитивно е најчистиот лик во серијава, целосно одтргната од фрикот мајка ми татко, а причината поради која се сложи да излаже дека таа ги има расипано кочниците е само поради тоа Џејк да не настрада.
    Јас неможам да го дефинирам Патрик.Мислам дека воопште не е чист и дека трета сезона ќе биде еден од главите ликови.
    И на крај страсниот бакнеж на Нолан и Патрик, се надевам само дека нема да ми го повреди Нолан бидејќи ќе си има работа со мене :lol:

Прикачени фајлови:

14. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Шок, шок, шок. :o :D

Емили ќе го ризикува сопствениот живот за да ја стрпа Викторија во затвор?
    Зарем ќе се оствари она во промото за оваа сезона?
    Наидов на слика од сетот, ова е венчалниот фустан на Емили:

што е ист со оној на промото

http://www.youtube.com/watch?v=_9zxGeGlpSc

Ми мириса на местенка меѓу Ејдан и Емили и тоа опасна за да му ја свирнат на Малдивите. :lol:

На AnaKarenina му/ѝ се допаѓа ова.
  15. AnaKarenina

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    А јас па наидов на монтажава :rofl:

Почна да ме нервира Емили со тоа нејзиното back off, ко божем сама е во целава приказна, а си игра со човечки судбини на луѓе што наводно и значат.
    Ама сега едвај чекам да го видам планот за свадбата, звучи занимливо ^_^

16. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Вечерва излегува новата епизода?

17. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    4.611
    излезе сношти :)

18. NightAir

NightAir Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    491
    Ах што ми правиш Ејденееее :$ :inlove:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

На Elena69221 и poison.ivy им се допаѓа ова.
  19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Добра беше епизодава со исклучок на деловите каде Шарлот ја направија поголема сплеткарка и од емили, некако без врска ми беше ама ајде...

Инаку последна ли е сезонава? Колку епизоди ќе има? Еј баш сега кога ја оправија ич не сакам да заврши :) Плус има убави мажи за плакнење очи, нека частат некоја епизода плус :D

20. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Ми се допаѓа што ги зачестија сцените кај што е разголен :D

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.