Премногу ми се допаѓа што сезонава немаат утка со епизодиве, ниедна промашена. Спојлер Нолан и Емс - пар снова во крими рад. Цвикичите на Нолан и микрофончето на Емили врв на технологија во серијава. Конечно упикувањето на бившата на Даниел од страна на Шарлот (кој викаше дека е мутле, саде мајка и е) вроди со плод, толку му требаше на Даниел. Никогаш и не биле вистински пар со Емс, среќа па што се надвор од серијава. И Вики не требаше да го избрка Ејдан. Или може му го виде алатот па се разочара?
Оваа Сара е толку грда, можеле некоја подобра актерка да најдат, а и Марго не е за Џек, тој е толку убав, оваа во главата е ко гнездо, ептен ми е грда.Емили и Ејден ми се пар снова, многу ми се срцки заедно, а Ејден е совршен маж богами. Најмногу се прашувам кој ќе пука во Емили, мислам дека планот нема баш да се реализира како што треба.
Спојлер Само мене ли наочарите на Нолан ми беа ту мач? Ај за провалување на пасвордот некако, ама за снимката од Дениел и Сара... жити се! Па дури и ја изврте сликата, уште малку фалеше да ги претвори во 3Д.
Според мене го сака Ејдан ама Џек си има посебно привилегирано место дека и бил прва љубов. Се надевам на крај ќе остане со Ејдан затоа што повеќе си одговараат.
Спојлер Емили трудна.I didnt see that one coming.Сигурно понатака ќе измисли причина како го изгубила бебето А за оваа Лидија,знаев дека не е мртва,уште кога рече Конрад да почива во мир.Добра,добра епизода,ама ајде веќе нека забрзаат до таа венчавката.. А шо е финтата со Џек?Што сака од Емили,ем јасно и рече коа се врати демек не се замара,не осеќа ништо,а сеа гори од љубомора.Па биди маж да му се сневидам,најслаб ми е карактерно,никаков став да се немало. И конечно ја вклучија Шарлот,иако ме иритира премногу,барем некоја функција да има во серијата
Спојлер Аман од оваа Лидија, што се не преживеа, и воскреснување дочека. Емс не е бремена, што е за нејзе една снимка од ЕХО да најде, какви работи правела, ова е за нејзе мачкина кашлица. И да е, може ќе го изненади Ејдан, не верувам дека без заштита се забавувале со Даниел. Најнелогичен дел од епизодава: Шарлот дава говор на wedding shower-ов, следна сцена ја гледаме кај Џек во барот и присуствува дур Ејдан го млати уценувачот. Кога полета бе девојче?
http://www.filmovix.com/videoscategory/revenge/ Edit: Сега видов ја нема постирано последната епизода пробај на megashare ама без превод се таму.
Мене малку ми ја засапунираа серијава, премногу патетики и клишеа на едно место, онаа Сара посебно не ми е јасна, неко толку да те мрзи да те остави без скршен денар да не можеш да се лечиш а ти следува тоа и после пак да бидеш фина со неа и да ја слушаш и да и бидеш заморче во нејзиниот план, шта речи, коју поруки послати мислам.... Ејдан ми е тешко муле, Емили го влече за нос како сака, дури и Џек во последниве епизоди почна да ги носи панталоните, а овој дури почна и позади грб да и работи со некои работи а знае дека после ќе го јаде дома кога ќе дојде. Јас мислам дека Емили го сака Џек и само Џек, никогаш не престанала таа детска љубов, искрена, со тек на време ќе прерасне во права и само он може да биде со неа после се. Шарлот почна многу да се унесува, а уште помошничката и ги пере валканите гакички со парите на мама и тато. Силна душо ќе се правиш и дрска кога ќе заработуваш сама и сама ќе си ги средуваш глупостите кои ги правиш а не од друг да чекаш помош. http://www.youtube.com/watch?v=FUSzNu6jeew Туку добар коментар под видеово :up:
Спојлер Значи прерано е за да Емили си го оствари планот - одмазда. Гуската Лидија повторно дојде до сликата, Вики `откажа` да присуствува на свадбата, не очекував такво нешто од жена како неа, мислев достојно ќе присуствува и ќе чека некој метеор да падне, кога самата не може ништо да направи. Ѓерданот на Нолан од сијалици. На свршувачката на Ејдан и Емили се смешкав ко дете мало, епа преслатки беа. Не чека најинтересната епизода до сега. http://www.youtube.com/watch?v=ZYQ9ThgEk8g
Спојлер Кој ќе чека уште цела недела Инаку за пукањето,нема да ме чуди да биде Даниел,ако дознае што се направила неговата сопруга Имам чувство дека ептен ќе ја заплеткаат серијата со пукањето или барем се надевам дека така ќе биде.Доста се патетики со бебиња и свадба,нека вратат акција малку