Спојлер Уау, Емили во 10 минути дознава дека Нико го држи Ејдан, се бори со нејзе и го ослободува. Not sure if Superman. Патрик си го убива татко си, а Вики му возвраќа со Relax, honey. Каква реплика, човече. Капакот е мајката на Џек. Немам коментар еве, спичлес сум.
Мене епизодава ми беше комична Спојлер Си викам: Како бе тоа кај мене кога ќе дојдат мајстори нешто да работат, не ми се исповедуваат за синовите што никогаш не ги запознале и за сите грешки во животот и за сите постапки за кои зажалиле? Боже, каква глупост беше тоа со таткото на Партик! И како тоа Ејдан со саати седеше заврзан, ама откако дојде Емили и почна cat fight, овој одеднаш се одврза?! За мајкава на Џек... немам коментар! Шпањерос не им е рамен! А Дениел и Емили ми се прости со тие нивни детски закачки и префрлања.
Јас само едно ќе кажам - не мораше се и сешто да се случи во една епизода. Спојлер Почнувајќи од бившата жена на Конрад, доволно е што се појави, па и ја зеде куќата на Викторија, и му соопштува дека му е мајка на Џек (?!), потоа Емили и нејзината потенцијална ментална болест, расплет на ситуацијата со Нико и Ејдан со една реченица упатена кон Нико, Шарлот се вработи во магазинот, Марго отиде во Франција, татко му од Патрик дознава за Викторија и за него и умира во истата епизода... се и сешто!! Овде буквално има материјал за цела една сезона, а не пак за една епизода и тоа после долга пауза. А со Нолан само две кратки сцени. Како и да е, мило ми е што им заврши паузата, едвај чекав... со толку многу нови случки, се надевам ќе биде интересно понатаму...
Спојлер Серијава ја направија шпанска серија! Посебно со крајов... од нигде-никаде испадна дека му е мајка на Џек Даниел па колку ме нервира... Одвратен. Не ми се ни интересни флешбековите на Емили. Се надевам дека што побрзо ќе ја вратат серијава во стариот правец зашто вака полека, но сигурно станува тиња.
^Поубав стана Џек откога се истриже Епизодата не беше ништо посебно,како и претходните 2,3.Нема што да се стави и во спојлер Инаку многу ми се допадна комбинацијата на НОлан,онаа со жолтите панталони,не можев да најдам слика,ама најубав ми е!
Спојлер Брееејјј... Даниел во цела епизода го видовме во една минута... Станува Конрад лека полека. А од ова што го видов во крајната сцена, најверојатно првава Грејсон госпоѓа, ќе биде главен топик на остатокот од сезонава. Најпост на tumblr за епизодава Exactly me when I saw David and Victoria flashback… Инаку, наидов на фоткава на интернет, сцена од 17тата епизода е. Кој знае што ќе ја спукаат пак Викторија и Емили.
Уау, Емили кажа: I'm gonna kill them all, а Нолан толку се исплаши од оваа изјава што реши да го убедува Ејдан да интервенира. Патем, оваа реченица ја вергла цела серија уназад ко расипана касета. Кога кажа повторно бев во rolling eyes mood . Даниел откри страшна вистина, фалеше уште драматичната музика од индиските серии. Дојде и Конрад да се занимава со водење на списание. Kill me ако во серијава се знае кој пие - кој плаќа. Среќа Патрик се расоблече за збогум.
Хаотични им беа последниве две епизоди, ко режирани со сила некако, нафрлани сцени и изјави, од типот на I'm gonna kill them all... Спојлер Туку, многу се смеев на сцената кога Џек на Стиви и објаснуваше за жената за која мислел дека му е мајка и дека му правела доручек секое утро...и у еден момент вика ...and pancakes, and..............(долга драматична пауза и тивка музика, мислиш нешто срцепарателно следи и туку.......and ice cream. Безврска, но ајде. Според промото за следната има надеж...
Испадна,јас ја гледав прееска. На glowgaze.com одма има за гледање,ем немора да симнуваш,ем со англиски превод. Спојлер Добра беше епизодата,сакам да ги гледам Емили и Џек како се здружуваат,да го сотрат цело племе на Грејсон Мислам дека Ејдан или ќе го убијат или ќе го тргнат некако,ги редат работите за Џек и Емили лека полека.Емили си се врати на задачата,ваква немав ја видено уште од прва сезона,редно беше да се потсети на мисијата и пак да биде 10 чекори понапред од овие.Даниел кое лигло стана,ми се гади кога го гледам,одвратен.Ми се допаѓа новото другарче на Нолан,ќе се смота со Шарлот како што видов А тој Паскал многу секси човек,не ми се верува дека Марго му е ќерка,ептен е згоден и младолик,а знаев дека и он е вмешан со случајот на Дејвид Кларк уште кога збореше со Конрад.Се чека следна одмазда
Спојлер Конечно добар план на Емили. Се враќа во игра, полека, но сигурно. Мислев дека Викторија му ја подметнала кремата на Мејсон, ама очигледно сум ја подценила Емили. На Шарлот и е ужасно досадна улогата. Време е да сменат нешто. Даниел и Марго ги местат уште од сега...мислам дека заедно ќе завршат на крај. Како и да е, интересна беше епизодава. Ќе има четврта сезона?
Значи на Емили никогаш не и е досадно Спојлер Каша попара од серијава а сепак има нешто што ме влече да ја гледам.Навистина ми е глупаво ова сега па Марго од добра и вљубена во Џек и одеднаш почнува со Даниел да прави план како да биде главна во фирмата на татко и, почнува пак да чуствува нешто спрема Даниел Позитивна работа во последнава епизода ми е Емили и Ејдан и нивната заедничка тактика за одмазда. Викторија и Паскал ми се баш убав пар, мислам физички. Шарлот многу ми е во оваа сезона безлична и неприметлива како пионче само се појавувава и се губи.Не и треба многу на серијава да се врати со добриот стар шмек, незнам зашто сакаат толку да комплицираат и да создаваат непотребни ситуации, толку ли се без идеи?!
Спојлер Триста сплетки има во серијава,секој нешто мати,да не може човек да се снајде Овој Паскал право змијче испадна,имало повеќе во него,не е само пионче на Грејсон. Емили има добри планови,ама направи премногу моќни непријатели,ја демнат од сите страни,а сите се успешно валкани играчи.Викторија е една од најпаметните,иако и требаше долго време да сфати што прави Емили,ете и тоа бидна.Конрад ми е најодвратен,бескрупулозен,секогаш се извлекува за сламка.А баш ми е криво за Хавиер,кај отиде со оние да соработува,Нолан сега ќе преземе своја revengenda Мора,мора да почнат да расчистуваат малку по малку,а не да прават нови заплети.
Малку каснам со последнава епизода, ohoho things just getting interesting... Спојлер Ова Марго од никогаш не ми се допаѓала, како викаат дајте му на човек пари и моќ одма вистинското лице ќе си го покаже! А и како што го пратам нејзиниот лик посебно последниве неколку епизоди се повеќе се одалечува од Џек, можеби и чуствата што ги имала кон Даниел никогаш не и згаснале?! Хавиер не го коментирам, најинтересен ми беше на крајот Нолан хихи. Не сме го виделе вака навреден и да сака да се одмазди, му го превземаа другарот и потенцијалниот бизнис партнер. Овој Паскал ми стана и мене одвратен, опасен... Како убиваат луѓе, менуваат судбини... А како што гледам ќе има многу сезони судејки според бројот на прешкртани лица на фотографијата на Емили. Патем и Викторија не била глупава полека почнува да и ги открива намерите на Емили. Се прашувам со која совест спие мирно навечер? Се покварени моќни богати луѓе..
Спојлер And there goes Pascam,may he rest in peace Конрад ја губи контролата и прави непромислени работи,му се ближи крајот.Ми падна жал за Викторија,изгледа како колатерална штета во секоја ситуација. Даниел е права лисица,како намести се,досега најлигав ми е,бетер и од Конрад и од секој друг. Баш ми е интересира кој е оној што ја грабна Шарлот,ми падна на ум да не е Дејвид со пластична операција Ако е Дејвид,ќе ги пцујам сите по ред Мислам дека во финалето од оваа сезона некој ќе биде затворен,или Конрад или Викторија,редно е веќе.
Спојлер Конрад го убедува Ејдан да го убие Паскал. Паслак ја запросува Викторија на наjнегламурозен начин-Одамна требаше да го направам ова, ќе се омажиш ли за мене, попросто неможеше да биде. Киднапирање на Паскал од страна на Ејдан, а Емили се претставува како агент за внатрешна безбедност и сето тоа се случува во првите 5 минути И за да во 6тата минута Шарлот ја прашува Викторија дали Дејвид Кларк е жив.Ја претераа навистина. И од кога соработуваат Конрад и Далиел? Нели беа непријатели до минатата епизода?! Ме збуни сега кој е овој што и прати писмо на Шарлот, не ми изгледа познат до сега го немало. Конрад Знаев дека е мрднат човеков и ќе прегази се живо и диво но дека ќе го убие Паскал најмалку очекував.И на крајот јасно е дека типот што живее во колибата ја киднапира Шарлот но која е прилината ќе видиме во наредната епизода. www.youtube.com/watch?v=GhXiRG0aK-Q
^Не верувам Даниел да умре,мислам дека ќе ги влече конците во следната сезона,се виде какво лукаво човече е станат. Јас типувам на Ејден,мора да исчезне некако ако планираат да го отвараат патот за Џек и Емили, натаму ми оди логиката.