Нолан хакериште, нема што, хахаха Па со тоа на мониторот демек како од Матрикс Ни баба нема да падне на тоа. Викторија почнува да ме нервира со тој нејзин презаштитнички однос кон децата. Катастрофа! Штета, одлична приказна, лоша реализација
Серијата почнав да ја гледам пред скоро една недела и до 10та епизода сум. Прекрасна е,многу добар заплет. Омилен лик? Викторија Грејсон. Никој не и е ни близу до тронот на еvil bitches кајмене во моментот! http://www.youtube.com/watch?v=Sa2G-KdMris
На 12ти мај, Revenge ќе го има своето season finale. Официјално потврдено, 2 часа ќе трае последната епизода од 2ра сезона. http://www.seattlepi.com/entertainment/ ... 371359.php
Најинтересната серија ми е во моментот, не можам да престанам да ја гледам имам уште неколку епизоди од втора сезона и едноставно уживам додека ја гледам
Досадна епизода. Освен повторно разоткривање на работите од минатото, аман веќе со вакви епизоди, ја влечкаат и тупат со непотребни работи. Спојлер И Викторија (веројатно) со сликата што му ја испрати на Даниел ?!? Кој и е друг син? Емили растури од лепота во епизодава! А и Вики.
Мене па не ми беше толку досадна епизодава, и баш крајот ме остави WTF, you did not just go there. Спојлер Син, Викторија, со кого, каде, кога? Никогаш не престанува да изненадува, незнам како може да спие мирно навечер. Само незнам на што циљаат сега режисериве освен а факлон нели и на иницијативата. Мислам дека нерално Емили е блага спрема Конрад и Вики. А да тоа со куршумите беше Вики ја покажаа среќа, барем да не ја тупиме и да мислиме даке а инцијативата. Мислам дека ќе стане малку поинтересна од сега навака... http://www.youtube.com/watch?v=ch_-FJKFEAM
Исрекно од профи серија ми ја направија многу аматерска ама го погледнав промото за следната и гледам дека ветува, се надевам ќе биде подобра. Спојлер Овој полубратот на Емили, Илан мислам се вика значи попревртлива личност не сум видела, незнаеш веќе на која страна е, а и многу ми личи на приказната кога се појави лажната Аманда, се појавуваат па Емили ги брка, па се збогуваат па на крај пак се појаваат.Ќе видиме дали пак ќе се врати Илан Многу ми е жал за Панда ама и Емили некако не му се најде воопшто на Нолан, а овој кутриот секогаш и помагаше. Викторија дефинитвно му ги прати сликите и куршумите на Даниел, со цел да го заплаши за да не се гледа со Емили, бидејќи нели со Конрад разговараа дека им е страв Даниел да не и открие се на Емили. Незнам зошто ама имам чувство дека на крај Ешли ќе има некоја поголема улога, многу е на страна а ја има во секоја епизода и ги знае сите тајни.Некако ми влече дека ќе и се најде топрва на Емили но ќе видиме
Се` полоша и полоша станува серијава, за жал Сериозно, ја упропастија Викторија, 3 деца од различни мажи?! Аман бре, па тоа ни во шпанска серија не сум го видела. Нека ја завршуваат што побрзо, не оставам серија недогледана, ама оваа веќе почнува да ми оди на живци.
На фокс лајф изгледав една епизода од втората сезона и нели на Џек татко му почина што сега се врати?
Сигурно не ги даваат по ред епизодите, за сигурно ти потврдувам дека татко му на Џек е мртов и нема да се врати.
Серијава е предобра! Сите епизоди во 3 дена ги изгледав. Не можев да спијам едноставно Спојлер Жал ми е за Нолан, не успеа да ја спаси девојката , а и ќе се обидат него да го обвинат за нејзиното убиство. Во принцип ако се обединат сите заедно, Емили Џек и Викторија компани одма ќе ја соборат организацијава ,ама нели не е интересно така. Одвај го чекам крајот, се ќе се разјасни во неколку епизоди. 12 Мај оуу јеа! Иначе не знам зошто, нешто ми кажува дека јапонецот што всушност ги обучуваше Емили и Иан дека е дел од организацијата. Ќе видиме на крај. Кој ќе чека до 28 април? Не е фер сите серии ги паузираа па! Сега нова пак треба да си барам
Пак ќе праат пауза??? Па до пред 3-4 недели имаа пауза, од месец дена скоро. Поише не гледаме него што гледаме. Нема што да коментирам, ме разочараа скроз. Не навраќаат назад со небитни ликови како нови синови, а за иницијативата ништо. Скру дем.
А дали оваа втора сезона ке биде и последна? Затоа што ако се открие вистината во последните две епизоди не би имале зошто да прават усте една сезона...
Како не сум ја приметила темава порано хаха. Интересна серија, ми се допаѓа, ма да ми е во стилот на Pretty little liars. 1вата сезона летово ја изгледав во 5 дена од што ми беше интересна. Гледам и на Fox life ја рекламираат, само никако да го погодам терминот. Ме интересира само Виктроија мртва ли е? Нели така заврши 1вата сезона. Без неа "Revenge" не би било тоа.
Стварно не сфаќам во кој правец ја отераа серијава. Емили иде на карта полудување на Викторија. Нолан ќе и се одмаздува на Емили. Откривање на вистината. Последниве 3 епизоди ми се ветер во магла. Спојлер Замислете Џек е син на Викторија? И Емили трудна со чиво дете?
Спојлер Емили не е трудна тоа го прави само за да открие инфо за Вики и за синот што го оставила таму. А Нолан нема да се одмаздува од каде тоа?
Спојлер лелеееее овој Џек значи почна мнн мнн да ме нервира !! Му викаат седи мирно тој јунак се прави !! КОј му е проблемот или ушите под кирија ги дава !!! Од каде па на каде ПОлуБРат !!! како може „така“ да се нарече црнецоф? и искрено се мислам дали Емили ке тргне да го гони и него, пошто нели ојде во затвор, или ке се свести дека сепак мож затвороф и добро и влијае на сегашниот живот?! Како можеше сега да им светне дека Пандма ќе е јака фаца за Нолан (јакиот Нолан - навистина сум изненадена дека не е Геј повеке - и каде исчезна тој Марко?? !! или го забравија). Нема да ме зачуди и ако Викторија е главата на Иницијативата ... како тргна филмов и како се дешаваат нештава никој не и суди за Убиството хих их их се надевам дека некој од сценаристите нема да го чита ова и да добие плус инспирација за темава
Мене последнава епизода добра ми беше, поготово затоа што конечно на Нолан нешто убаво му се случи. Откако почнав да ја гледам серијава Нолан ми беше на прво место како лик и сеуште ми е, ептен го сакам. Спојлер (иако не очекував да е девојка тоа фалкоништето туку некој развиен мажјак ) Сите други драми со даниел и емили и свадби и интервјуа ми се глупости.