Лолипоп има ли простор да се стават сопствени лежалки или мора да се користат лежалките од баровите? И јас би ишла во Албанија,ама нз каде би се одлучиле. Различни мислења има,некои го фалат Драч, некои викаат нечиста вода била од каналот, за Саранда,Ксамил, се различни мислења
Плажите во Ксамил се мали и целите се зафатени со лежалки, може ќе може на некои плажи ама ептен настрана.
Здраво дечки, јас се вратив пред некој ден од Албанија. Бев во Ксамил. Беше многу убаво, имат многу убави плажи. Апартман си баравме на лице место. Луѓето се многу фини. Сакам само да ви кажам за патот во Албанија. Ние одевме преку Елбасан и патот беше супер. Некаде ви дава и по планини да одите, е единствено таму патот не беше баш сјаен, имаше многу кривини. Само е малку далеко, ние се возевме некаде околу 10 часа.
Што супер, 600 км на автопат се возат за 5 часа, тука за дупло повеќе. Од граница до Елбасан возев само 2ра, 3та, после е малку поасален, планината пред Саранда исто 1ва, 2ра, ретко 3та... тоа ако е супер....
Поздрав девојки, и ние друштво размислуваме за опција Албанија, па пребаруваји наидовме на одлична понуда но за 4 во соба, ќе дојде некаде 180евра од ноќ за соба, но хотелов ми рекоа е еден од најубавите во Албанија а и 180евра за 4 ноќевања односно 5 дена не е воопшто многу , со сите уживања,погледнтете а и доколу идете после 19 август е уште поевтино http://www.solvex.net/hotel.php?id=1760
Ти си била некогаш во Албанија? 120-160 евра од ноќ за соба е ненормално многу за Албанија Нема ни јадење како што гледам, само појадок.. Убаво е да си ја рекламираш агенцијата ама дај нешто понормално ..
Zdravo, dali lesno se snajdovte so smestaj bidejki ste barale na lice mesto? Bese smestena vo hotel ili privatno vo kuka? I kako se dvizat cenite? Planiram da odam slednava nedela no nemam rezervacija.. zatoa se mislam za smestajot
Дечки, дали некој бил во Шенѓин, Албанија, какво е местото, цени, продавници. Пишете ако бил некој, со намера сум да одам. Thank you
Има и пат до Саранда што не е преку планина. Километражно е малку подолг, но побрз е бидејќи е прав. Мислам дека и автопат или како автопат е среден.
Momentalno sum vo Golem na 18km pred Drac, bevme vikendov Valona, ako nekoj go interesira neka mi pishe
Мене ме интересира како е во Валона. Не сум била и немам претстава. Дали се чисти плажите, дали има гужва или е пусто, дали има поголеми маркети, аптеки и каде е најпогодно да се сместиме со детенце 1 година а да имаме блиску и убава плажа и некое шеталиште? Би платила и повеќе за убав хотел на плажа.
Здраво, ние бевме сместени приватно и цените се движат некаде околу 20-25е за двајца. Лесно се снајдовме бидејќи луѓето стоат на патот и ти нудат апартмани за сместување.
Валона е голем град имаш се, плажи имаш премногу сите се скоро со камења ама водата е многу чиста, има само една Нарта таа е 5км од градот и е песочна. Многу е ефтино баш за Нарта кафето ти е 25 денари, за кафе на пчажа тоа е преефтино, исто и јадењето е со нормални цени и навечер да седнете некаде во ресторан е како кај нас. Шеталиштето е многу големо и убаво ваш во стил како LA.
Ми недостасува Валона и кога ќе ми текне дека 5 години идев таму само за да го гледам најубавото зајдисонце. Ви завидувам, Дерми е прекрасен иако патот е лош и тежок преку планината, ама и планината воодушевува за некој попатен ручек или вечера. Сега не знам како е средено, верувам е доста посредено од тогаш. Поставете слики, не бидете скржави.