Villa Hodo - Valona Јас овде бев сместена, тогаш плаќав 25евра од апартман за тројца, со поглед на море. Само треба до таму и до плажа нон стоп со кола, затоа што вилата е на брдо. Имаат и фб побарај ги.
Dhermi e poubavo od Valona. Po malo mesto, nema mnogu guzva sega, ima mnogu mladi. Znaci e mesto za mladi. Zavisi sto sakas od odmorot. Parking na plaza vo Valona ke imas problem, osobeno vo ova vreme. Nema vo sekoja plazha parking. I vo Dhermi e istiot problem so parkingot
Дали има некој моментално во Ксамил да ми каже која цена се лежалките? Ќе одиме во петок па ме интересира зошто слушнав муабет 500 денари од човек дека е ама некако не ми е верно, да не ми пренеле грешно.
Некоја што е во Албанија да ми каже дали има полициски час.Ќе патуваме за Будва па незнам дали има полициски час да не ми прават проблем додека транзит минеме.
Zdravo zenski mi treba vasha pomosh, dali poznavate nekoj shto izdava apartmani vo jonufra blisku do moreto i na koj nachin mozam da gi iskontaktiram? Ima tamu eden hotel Jonufra ama se e ful
Моментално сум во Ксамил 5ти ден. Лежалките се движат од 1000 до 1500 леки за двајца, зависи на која плажа. Ние сме на бела виста, преубава плажа и плаќаме по 1000ка за цел ден. Од вечерта си оставаме пешкир и е резервирана за утредента. Нескафе на плажа 100 денари, пица средна 250 денари, живо џабе да не се замараш со ништо. Водата топла, чиста мераци.. На пладне знае малце да се замати заради гужва ама ништо страшно. Се на се, 10ка
Здраво жени,дали има некој во Саранда моментално да ми каже како е низ плажите,со гужвите со паркинг на плажи и сл.Убав ден на сите
Здраво Дали за патот преку Грција за Албанија на нивната граница тестираат за Ковид 19 и колку кошта?
Dali znaete nekoja turisticka agencija za ednodnevni patuvanja sto se vo albanija i po moznost da minvaat niz resen?
Има некој што е моментално во Албанија да сподели како е со мерки, полициски час? И, исто, ве молам да споделите од каде одите, по кој пат како подобра варијанта.