Vila bushati - ksamil, iskustva od smeshtajot ? Cenite ovaa godina na lezhalkite i opshto vo ksamil ?
"Паркинзите" се импровизирани празни земјени плацови со локални шерифи што наплаќаат 400-500 леки за цел ден Инаку ние успеавме да најдеме паркинг и на улица покрај плажа, нема премногу гужва, се наоѓа место
Да прашам, дали некој има искуство со купување на картица со интернет во Албанија? Сакам да купам кога ќе појдам, па некој совет ако може?
Сум, ама на таа најевтината тарифа и немам такво. Имам Околу 2.5 Gb интернет во роаминг, само не знам дали ќе ми е доволен цело време да бидам на google maps со тој.
Да, само ми дава да ја симнам мапата од моменталната локација до првата наредна. Од таа, до следната ќе мора да се конектирам на интернет да ја симнам мапата. Така нешто читав, не сум најупатена хаха.
Ќе си симнеш офлајн мапа за цела држава. Отвараш maps, кликаш горе десно на црвеното кругче, па одиш на offline maps, па select your own map и си бираш регион. Си работи ок, единствено што нема да ти дава каде има гужви по пат.
За интернет само шо ке ја поминеш пасошката контрола на границата имаш девојчиња шо продават 35 гига нет за некои си 5е
Нема место за датумите што ми одговараат…го гледав уште пред да пишам на форумов…чекирав на друго место ќе споделам искуство кога ќе се вратам…фала на одговор
Во Валона кај Хотел Нимфа, да ми каже некој што бил дали плажата е песочна онака убава мека песок или камчиња?
Женски, препорачајте некое местенце за одморче во Валона или Орикум каде што плажата е песочна повеќе и водата да е чиста.
нема мек песок Валона едино градската ама таму треба 1оо м да изодеш за до колена да дојде водата Од тунелот надоле е чиста водата солза ама сите плажи се со камчиња а водата е солза
Дали некој беше во Шенѓин ова лето ? Препорака за сместување ? Цени по ресторани ? Секоја препорака многу би ми помогнала.