Ти благодарам. Во меѓувреме најдов хотел во Голем, Sandy Beach Resort, има игротека и надор и внатре два базени и навидум по сликиве и коментарите е океј, уште да де јавам и прашам
@Scorpion91 не сум била во Голем, а мислам дека е поинтересно од Радхима. Те молам ако одиш, да ми кажеш дали има отворени- јавни кошаркарски или фудбалски игралишта. Има такви во Валона, сигурно и таму има.
Здраво феминки, некој да ми препорача место во Албанија за фамилијарен одмор. Плажите да бидат убави, но и навечер да има каде да прошеташ. Ви благодарам!
И мене ме интересира, сакам да одам сега во сабота преку таа ангенција, гледам никој ме одговорил, дали можеби резервиравте?
Drugacki,vase mislenje mi treba se mislam pomegu Nea-pori grcija ili golem-albanija za odmor. Sto bi mi preporacale od iskustvo vase
Momentalno sme vo golem so deca 4 i 1,5 god i super e mnogu e plitko siten pesok nema od sto da se plasis deka zaminale vo dlabokoto i vodata e topla imame i bazen vo hotelot, ubavo e
Kako se dzvizat cenite niz marketi,na plaza,lezalki,ke moze li da ni kazete. Vo ponedelnik doagame vo golem pa ke barame smestaj na lice mesto ama ne interesira kako se so ceni okolu privatno smestuvanje. Ne barame nekoj luksuz da ima osnovni raboti ,klima,tv,kujna ,wc vo sobata. Ako imate nekoe info pa pisete mi da se dogovoram vi blagodaram odnapred
Здраво. Може ли некој да ми каже каква е водата во Голем, дали е како муљ? Има ли навечер каде да се шета?
Ние бевме сместени покрај плажа и шеталиште, така да таму не приметив искрено затоа што шетавме во радиус од 1-2км , но можеби има низ градот.
Гадна? Не, воопшто не е гадна туку се мати затоа што песокот е ситен како прашина, наутро кога нема капачи е бистра, таму одиме ради децата плитко е и бања е водата, инаку и Дојран не е гадна туку полна со алги