Како е патот до таму? Дали прошетавте да видите како се цените околу.. Јас најдов приватно сместување, ама никогаш немам појдено Албанија и сакав подетално околу тоа.
Бевме во Јуни, 3 дена пред поаѓање резервиравме преку albanija.rs доста се љубезни брзо враќаат на маил и ќе ви одговорат на се што ве интересира на српски јазик. Отвори на albanija.rs има многу хотели во Голем скоро сите се all inclusive.
Здраво на сите едно прашање сакам да патувам во Албанија но ќерка ми има 1ипол што е потребно за мало дете да помине границата пасош се уште нема дали може со патен лист таткото на детето е во странство и дали ќе треба негова согласност
И истиот се користи доколку треба да се вратиш итно во Македонија, ако ти е изгубен или украден пасошот, а не се користи регуларно за патување мајка Девојчето мора да има пасош, а во полиција заедно да извадите со таткото, не можеш сама..
Здраво. Ме интересира колку се движат лежалките на гратската плажа во Валона и каква е видата? Досега сме биле Орикум и Драч, Валона само сме шетале на плажа не сме биле. Исто ме интересира дали некој знае дали во градот има некаде кујна со готвени јадења да се купи за дома? Како што кај нас тинекс и веро на пример... Со мали деца сме и планираме во приватен смештај, не сум за брза храна секој ден...
Лежалките лани беа 8-10е за 2 лежалки и чадор. Водата на тој дел на кај тунелот е супер, чиста, прозирна, плитка и многу топла. Кујна нема.
Ме интересира колку се движат лежалките на гратската плажа во Саранда?Kакви било препораки за евтини патувања со брод (со исклучок на Крорез)?
Здраво Препорака за приватен смештај во северниот дел од Албанија, да биде на Јадранско Море. Место за со деца
Dali nekoj bil vo SAranda kako ste pominale,i dali e chisto moreto,dali se pesochni plazite ili so kamenja jas ke odam prv pat spodeleti iskustva
дали во Албанија може со лична карта Република Македонија? Некој да патувал така, пасошот е во постапката, личната карта е важечка
Break free from traditional dating norms and embrace the best in casual connections. Verified Women Outstanding casual Dating
Првпат сум на одмор во Албанија,Голем поточно.И никогаш повеќе.Ужас.Водата е гнасна,навечер нема кај да се оди за млади посебно никако.Смештајот ужас ни малку не беше како на сликите.10 пати се покајав што дојдовме.
Не знам точно каде во Голем ама кај Камелија (највисоката зграда) е баш убаво. Има до него и еден кафич со гласна музика и високи маси, а околу другите се нормални убаво средени кафичи.