https://www.tripadvisor.com/Hotel_R..._Beach_Resort-Hurghada_Red_Sea_and_Sinai.html Јас секогаш си читам на оваа страна искуства за хотелите.
Moja preporaka Carribian World Soma Bay, preubav hotel, preubava plaza, nema vo taa oblast izrazena plima i oseka. Hranata odlicna, higienata na nivo. Pak bi se vratila tamu
ме замисливте да се оди во овој хотел. Најважно ми е плажата и водата да се убави, хигиена и храна солидно, да има содржини за деца… Кој период бевте? Колку ноќи?
Zdravo. Nie bevme pred 3 godini. Si dobivas toa sto plakjas. Se bese ok malku neli toa hranata im e zacineta ama se nsviknuvas. Za apcinja ne ni znaevme pa ne ni pievme ama srekja nemase problemi. Najgolemo razocaruvanje mi bese moreto. Strasna plima i oseka pa se povlekuvase moreto i izgledase kako bara. Posle 2 dena nekoj ni kaza deka mozeme da odime do naredniot hotel da ja koristime taa plaza e taa bese ok Ali daleku od toa kako sto drugi kazuvaat deka ima preubavi plazi. Bas i radi toa pak ovaa godina ke odam posto mi ostana ona, da si uzivam bas na tirkizno more. Zatoa mora ubavo da se ispita se pred da se odi oti zavisi od hotel do hotel kakva e plazata